Κεντρική Ασίστ Shadow Στηρίζει Πρίντεζη και ο Καλαμπόκης

Στηρίζει Πρίντεζη και ο Καλαμπόκης

Kalampokis Kalabokis AEK

Kalampokis-Kalabokis-AEK

Ο Γιάννης Καλαμπόκης δέχθηκε την πρόσκληση του Γιώργο Πρίντεζη και θα δώσει το “παρών” στο AegeanBall Festival που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13 με 17 Ιουλίου στη Σύρο.

Ο πολύπειρος γκαρντ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τους Πρίντεζη, Ζήση, Παπαλουκά, Σπανούλη, Παππά, Γιάνκοβιτς, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο τουρνουά.

Αναλυτικά:
Η λίστα των λαμπερών καλεσμένων του AegeanBall Festival μεγαλώνει τόσο σε αριθμό, όσο και σε ποιότητα! Ο Γιάννης Καλαμπόκης είναι και αυτός ένας από του ένθερμους υποστηρικτές του μεγαλύτερο 3×3 που θα γίνει στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι και θα βρεθεί στη Σύρο. Ένας παίκτης, που κατά τη μακρόχρονη πορεία του στην Α1, έχει ξεχωρίσει για τον χαρακτήρα του και αποτελεί πρότυπο ήθους για μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη με την πρώτη συζήτηση. Θα αγωνιστεί, μάλιστα, και στον διαγωνισμό του Skill Challenge, που θα διοργανωθεί στα πλαίσια του event, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά, μεταξύ άλλων, στο www.aegeanball.gr.

“Πιστεύω ότι αυτή η καταπληκτική ιδέα του Γιώργου για την υλοποίηση αυτού του υπέροχου αθλητικού event, θα γίνει θεσμός και θα εξελιχθεί σε μία μπασκετική διοργάνωση, που θα κρατήσει για πάντα. Φυσικά, τον συγχαίρω για τον φιλανθρωπικό σκοπό, στο οποίο σκέφτηκε να προσφέρει μέρος των εσόδων. Θα είμαι και εγώ εκεί! Και μαζί με το αγωνιστικό έπαθλο του 3×3, θα διεκδικήσω και το έπαθλο του διαγωνισμού skill challenge. Δεν θέλω να αφήσω τους άλλους τρεις, τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη), τον Νίκο (σ.σ. Ζήση) και τον Θοδωρή (σ.σ. Παπαλουκά), να κερδίσουν. Σας περιμένουμε όλους να έρθετε!”

Σας περιμένουμε στη Σύρο 13-17 Ιουλίου!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…