Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Συγχαρητήρια από Κοντονή σε Χαλβατζάκη

Συγχαρητήρια από Κοντονή σε Χαλβατζάκη

Chalvatzakis Kontonis

Chalvatzakis-Kontonis

Ο ένας (Σταύρος Κοντονής) εξέφρασε την ικανοποίησή του και συνεχάρη τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ για την ποιότητα και τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος της Basket League. Ο άλλος (Γιώργος Χαλβατζάκης) ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και υποσχέθηκε πως και του χρόνου το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι εξίσου ανταγωνιστικό και όμορφο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Υπουργείου:
“O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργο Χαλβατζάκη στην οποία συζητήθηκε ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς και οι επικείμενες κοινές δράσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Υφυπουργός συνεχάρη τον κ. Χαλβατζάκη για τον περιορισμό των φαινομένων βίας στα γήπεδα του μπάσκετ, για το νέο ρεκόρ εισιτηρίων στη διάρκεια της χρονιάς και για το ικανοποιητικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια των μεγάλων τελικών με τη συνεισφορά και των δυο φιναλίστ.

Ο κ. Κοντονής έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κ. Χαλβατζάκη για την πλήρη υλοποίηση και εφαρμογή από τις 14 ΚΑΕ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από νέα αγωνιστική σεζόν και συμφωνήθηκε ν’ αναληφθούν από κοινού δράσεις, προκειμένου να επιλυθούν θέματα που άπτονται της κάρτας φιλάθλου και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Υπογραμμίστηκε δε προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ ότι η κάρτα φιλάθλου συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη του ερχόμενου πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ευχαρίστησε τον κ. Κοντονή για την άψογη συνεργασία των δύο πλευρών, για την οποία έδωσε την υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί και την νέα αγωνιστική χρονιά, και τον ευχαρίστησε για τα καλά λόγια του για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος”.

  • Xalvatzakis

    Συλλυπητήρια Γιώργο

    Την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Νικολάου, θρηνεί ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο…
  • sxinas makris

    Έφαγε πόρτα

    Εμείς με τα αστρολογικά δεν τα πάμε πολύ καλά, αλλά για τον Τόμι Σχινά ο… Ερμής πρέπει να …
  • kalampoks basileiadis papamakarios

    Να μην εκτίθεστε…

    Όταν -στην τελευταία του χρονιά ως πρόεδρος- ο Γιώργος Χαλβατζάκης έδινε αγώνα για να περά…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…