Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Selfie 6μηνης ωρίμανσης…

Selfie 6μηνης ωρίμανσης…

selfie pilotos

selfie-pilotos

Έχουμε -κατά καιρούς- ακούσει να τιμωρούνται διαιτητές και Κριτές για διάφορους λόγους, όχι κατ’ ανάγκη σημαντικούς. Αυτό, όμως, που συνέβη με δύο Πειραιώτες Κριτές, τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΚΚΝΑ, Γιάννη Φεστερίδη, και τον Γιώργο Γουζουάζη, δεν έχει προηγούμενο. Αμφότεροι τιμωρήθηκαν με 6μηνη αργία, επειδή ανέβασαν στο facebook (στους προσωπικούς τους λογαριασμούς) φωτογραφία, φορώντας την επίσημη ενδυμασία των Κριτών στα αποδυτήρια του ΣΕΦ!

Βάσει ενός άρθρου του καταστατικού (γεμάτο αοριστίες το συγκεκριμένο άρθρο) τους τιμώρησαν για προσβολή συμβόλων (στολή με το σήμα) του ΣΚΚΑ! Επειδή αυτοφωτογραφήθηκαν 45 λεπτά πριν την έναρξη αγώνα στο ΣΕΦ με τις στολές, και τις ανέβασαν στο internet.

Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν πως το έκαναν για να δείξουν στους συναδέλφους τους από τον Πειραιά ότι παίζουν σημαντικά παιχνίδια. Η ουσία είναι πως πλην του Βασίλη Βεμβετσού και 1-2 ακόμα, όσοι μετακόμισαν από τον Πειραιά “κυνηγιούνται” σε κάθε πιθανή (σ.σ. ο αγώνας στην Κηφισιά), ή απίθανη (σ.σ. φωτογράφηση στο ΣΕΦ) αφορμή.

Η Τάνια Μερίκα υποστήριξε, όταν πήρε κόσμο από το λιμάνι, ότι διάλεξε τους καλύτερους. Στην πράξη άλλα φαίνονται. Όπως και να ‘χει, έξι μήνες τιμωρία για selfie δεν πρέπει να έχει υπάρξει πουθενά στον πλανήτη… Ούτε στον πιλότο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…