Κεντρική NBA Ψάχνουν το “μπαμ” με Νοβίτσκι!
NBA

Ψάχνουν το “μπαμ” με Νοβίτσκι!

dirk nowitzki

epa03599029 Dallas Mavericks' German player Dirk Nowitzki reacts after scoring a three point basket against the Los Angeles Lakers in the second half of their NBA basketball game at the American Airlines Center in Dallas, Texas, USA, 24 February 2013. EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT +++(c) dpa - Bildfunk+++

Οι Ουόριορς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με ιδανικό τρόπο μία ονειρική χρονιά, χάνοντας τον τίτλο μέσα από τα χέρια τους στους τελικούς του NBA με τους Καβαλίερς.

Μετά την απώλεια του τίτλου, οι “πολεμιστές” δεν χάνουν χρόνο και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους εν όψει της νέας σεζόν, έχοντας ψηλά στη λίστα τους τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο Γερμανός φόργουορντ έχει το δικαίωμα να επιλέξει αυτό το καλοκαιρί αν θα συνεχίσει στους Ντάλας Μάβερικς ή θα αλλάξει ομάδα με στόχο να διεκδικήσει το δεύτερο δαχτυλίδι της καριέρας του.

Μπορεί να είναι 38 χρονών, ωστόσο ο Νοβίτσκι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο NBA. Τη φετινή σεζόν είχε μέσο όσο 18.3 πόντους και 6.5 ριμπάουντ σε 31.5 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …