Κεντρική Ελλάδα Camp Παρουσία Ζάρα η δεύτερη μέρα

Παρουσία Ζάρα η δεύτερη μέρα

zaras noris galanis

zaras-noris-galanis

Παρουσία του Θοδωρή Ζάρα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ημέρα του Second Development Skills Camp που φιλοξενείται στη Θέρμη.

Ο παίκτης του Αρη παρουσία του Δημήτρη Γαλάνη και του Όντι Νόρις μίλησε στους εκκολαπτόμενους αθλητές για την έννοια της προπόνησης, αλλά και της θέλησης.

galis-galanis-noris

“Εγώ ξεκίνησα από μικρός με όνειρα για να γίνω επαγγελματίας. Συνάντησα πολλές ατυχίες, αλλά ποτέ δε το έβαλα κάτω. Πρέπει να ακούτε τους προπονητές σας και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Είστε πολύ τυχεροί που βλέπετε τον Όντι Νόρις. Είναι από τους καλύτερους σέντερ που πέρασαν από την Ευρώπη. Συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση. Μόνο με τη σκληρή δουλειά θα φτάσετε ψηλά. Και για μένα το γεγονός ότι αγωνίζομαι στον Άρη είναι πολύ σημαντικό και προσπαθώ να δίνω το 100%. Κάναμε μια καλή χρονιά και πλέον προετοιμάζομαι για την επόμενη. Να θέτετε στόχους και να τους πετυχαίνετε. Αυτό είναι το κίνητρο”.

noris

Ο βετεράνος Αμερικανός έδειξε κινήσεις από το παιχνίδι του μέσα στη ρακέτα, ενώ οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες στα πρότυπα του ΝΒΑ και έπαιξαν σε αγώνες “3 οn 3”. Αύριο 23/6 θα πέσει η αυλαία με αρκετές εκπλήξεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…