Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παραμονή Γκιστ και μεταγραφές

Παραμονή Γκιστ και μεταγραφές

gist feldeine

gist-feldeine

Ο Τζέιμς Γκιστ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του “τριφυλλιού”. Βγάζει πάθος στο παρκέ, τα δίνει όλα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι και χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης.

Ωστόσο, η συμπεριφορά του εκτός γηπέδων δημιούργησε στο παρελθόν προβλήματα στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να είχαν κάποιες επιφυλάξεις το φετινό καλοκαίρι, μετά και το νυχτοπερπάτημά του στη Θεσσαλονίκη, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άρη στους ημιτελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι “πράσινοι” εκτίμησαν τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Τζέιμς Γκιστ, ο Τζέιμς Φελντέιν καθώς και οι Καλάθης, Παππάς, Χαραλαμπόπουλος, Φώτσης και Μποχωρίδης θα βρίσκονται σίγουρα στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος συμμετέχει στο φετινό ντραφτ του NBA και διεκδικήκει το όνειρό της υπογραφής συμβολαίου με μία ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ερωτηματικό παραμένει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στην αγορά για την απόκτηση τεσσάρων παικτών, δύο ξένων (τόσους μπορεί μιας και υπάρχουν ήδη στο ρόστερ ο Γκιστ και ο Φελντέιν) και δύο κοινοτικών, οι οποίοι θα κλείσουν τα κενά του Παναθηναϊκού στο ζωγραφιστό και στην περιφέρεια.

Κοινοτικοί και ποιοτικοί ψηλοί κυκλοφορούν λίγοι στην αγορά, γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός κινείται για ξένους παίκτες στη θέση “5”, όπως είναι ο Κρις Σίνγκλετον. Στην περιφέρεια, οι “πράσινοι” ψάχνουν κοινοτικούς παίκτες, έχοντας ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Ντοντέι Ντρέιπερ και Κέβιν Πάνγκος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

EuroLeague: Οι ημέρες και ώρες των Game 3 και 4 στα play off

Αναλυτικά οι ημέρες και οι ώρες των Game 3 και 4 στα play off της Euroleague. Γνωστό έγινε…