Κεντρική Διεθνή “Όχι” στη Γαλατά

“Όχι” στη Γαλατά

Mikejames

mike-james-laboral-kutxa

Ένας αντίπαλος λιγότερος για τον Παναθηναϊκό, καθώς πριν από λίγο ο Μάικ Τζέιμς απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Γαλατάσαραϊ. Ο Αμερικανός της Λαμποράλ Κούτσα αρνήθηκε την προσφορά των Τούρκων, για περισσότερους από έναν λόγους. Ο κυριότερος πως επιμένει να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα του ΝΒΑ. Όμως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Γιώργος Κογκαλίδης το είχε… προβλέψει, στο χθεσινό του σχόλιο (“Στο μάτι του κυκλώνα“) και σήμερα ο Αμερικανός απάντησε αρνητικά. Να σημειώσουμε εδώ πως αρκετοί συμπατριώτες του δείχνουν προβληματισμένοι, μετά την τρομοκρατική ενέργεια (δεν είναι δα η πρώτη) στην Πόλη.

Τι σημαίνει αυτό για τον Παναθηναϊκό; Έχει έναν αντίπαλο λιγότερο, αλλά δεν έχει στα χέρια του τον Τζέιμς. Ο Αμερικανός, που είχε μια κρούση από την Ισπανία (Μπαρτσελόνα) επιμένει να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, γι’ αυτό κι είναι -για την ώρα- απαράβατος όρος το “NBA out“, κάτι που όμως δύσκολα θα δεχθούν οι “πράσινοι” (όπως δεν το συζητούσε η Γαλατάσαραϊ).

Ακόμα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, όμως το καινούριο στοιχείο στην υπόθεση είναι πως δεν υπάρχει… τουρκική παρεμβολή στις συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους εκπροσώπους του Τζέιμς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…