Κεντρική NBA Ο πάγκος “καθάρισε” τους Καβαλίερς (vid)

Ο πάγκος “καθάρισε” τους Καβαλίερς (vid)

irving vs warriors

irving vs warriors

Τι και αν ο Κάρι και Τόμπσον βρέθηκαν σε κακό βράδυ, οι Ουόριορς κατάφεραν να υπερασπιστούν την έδρα τους, επικρατώντας άνετα των Καβαλίερς με 104-89 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του NBA.

Οι “πολεμιστές” ήταν κουρασμένοι από τη δύσκολη σειρά με τους Θάντερ που κρίθηκε στα επτά παιχνίδια, αλλά οι “ιππότες” δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν και να κάνουν το “μπρέικ”, καθώς οι αναπληρωματικοί των γηπεδούχων είχαν τρελά κέφια.

Ο Σον Λίβινγκστον αγωνίστηκε για 27 λεπτά και ήταν συγκλονιστικός. Πέτυχε 20 πόντους (έκανε ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ) με 8/10 δίποντα και 4/4 βολές, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο.

Ο Μπαρμπόσα μέτρησε 11 πόντους σε 11 λεπτά, ο Γκριν άγγιξε το triple-double (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα σε 40 λεπτά) και όλοι μαζί κάλυψαν τον Κάρι (11π.) και τον Τόμπσον (9π.) που δύσκολα θα πραγματοποιήσουν ξανά τόσο κακή εμφάνιση.

Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον Ίρβινγκ να προσθέτε 26 πόντους και τον Λοβ 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…