Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό”

“Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό”

225629

printezis-fiesta

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εφημερίδα Live-Sport, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας του. Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε ακόμα στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στον Δημήτρη Διαμαντίδη που αποχώρησε από τη δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πόσο δύσκολο ήταν να παίζει μετά την απώλεια του πατέρα του: “Πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό μου να μην παίξω, αλλά ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη οικογένειά μου και δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές, περνούν πολλές σκέψεις, αλλά σκέφτεσαι πώς θα ήθελε να σε βλέπει ο πατέρας σου και είναι η πρώτη φορά που αναζητούσα παρέα στο σπίτι μου τα βράδια. Είχα ανάγκη να βρίσκομαι με φίλους, να πάω για φαγητό, να κάνω πράγματα για να ξεχνιέμαι”.

Για το χειροκρότημα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ: “Ήταν κάτι όμορφο και ανθρώπινο. Κάθε αθλητής έχει την ομάδα του, παλεύει για αυτήν, τα δίνει όλα, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα εκτός αθλητισμού στα οποία πρέπει να δείχνουμε σεβασμό, παρά την όποια αντιπαλότητα. Νομίζω ότι έχει γίνει ένα βήμα και από τις δύο πλευρές προς αυτή την κατεύθυνση. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα. Επίσης, πρέπει να καταλάβουν όλοι, αλλά και ο αθλητής, πως αποτελούν μέρος της ψυχαγωγίας. Δεν πρέπει ο αθλητής να προκαλεί με τις πράξεις του”.

Για τα δάκρυά του στη φιέστα στο ΣΕΦ: “Ήταν η κορυφαία στιγμή της σεζόν και πολύ έντονη συναισθηματικά για εμένα. Η εικόνα τα λέει όλα. Αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον πατέρα μου”.

Για την αποτυχία του Ολυμπιακού να προκριθεί στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας: “Έπαιξαν πολλά ρόλο, όπως οι τραυματισμοί, το ότι ήμασταν σε πολύ δύσκολο όμιλο, ενώ σε ορισμένα παιχνίδια σταθήκαμε άτυχοι. Επίσης, πρέπει να κατανοήσουμε ότι στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να παλέψεις, να έχεις διάρκεια και να δίνεις κάθε φορά τον καλύτερό σου εαυτό”.

Για το μέλλον του: “Έχω πει στο μάνατζέρ μου πως, όποια πρόταση κι αν έρθει, τον πρώτο λόγο θα έχει ο Ολυμπιακός. Ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει, αλλά νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Θα ήταν ευχής έργον να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Με καλύπτει απόλυτα και πιστεύω ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου έχουμε ακόμα πράγματα να πετύχουμε”.

Για τους αδερφούς Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλους: “Έχουν προσφέρει πάρα πολλά και βοηθούν πολύ την ομάδα, καθώς έχουν βάλει πολλά χρήματα από την τσέπη τους σε μεταγραφές. Αγαπάνε πολύ τον Ολυμπιακό και, μολονότι η εφορία πια είναι πολύ υψηλή, εξακολουθούν να είναι κοντά και να συνεισφέρουν στην ομάδα”.

Για το Βασίλη Σπανούλη: “Παιχταράς! Από τους κορυφαίους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχουμε τρομερή χημεία στο παιχνίδι κι εύχομαι να είμαστε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια”.

Για το Δημήτρη Διαμαντίδη: “Του εύχομαι τα καλύτερα. Ήταν μεγάλη μου χαρά που τον είχα συμπαίκτη στην εθνική ομάδα, κάναμε παρέα, αλλά και ως αντίπαλο με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να μείνει στο χώρο του μπάσκετ και να βοηθήσει με όποιον τρόπο επιθυμεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…