Κεντρική NBA Μείωσαν κι ελπίζουν οι Καβαλίερς (vids)
NBA

Μείωσαν κι ελπίζουν οι Καβαλίερς (vids)

lebron james

lebron-jamesΗ σειρά των τελικών του NBA απέκτησε πια ενδιαφέρον! Οι Καβαλίερς, που παρουσιάσθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στις δύο πρώτες αναμετρήσεις, “μεταμορφώθηκαν” στην έδρα τους. Το Κλίβελαντ συνέτριψε 120-90 τους Ουόριορς στην “Quicken Loans Arena” και μείωσε σε 2-1.

Οι “ιππότες“, οι οποίοι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Κέβιν Λοβ, διατηρούσαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και, δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, πανηγύρισαν εντέλει τη νίκη. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έδειξε τον… “δρόμο“, μετρώντας 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε περίπου 40 λεπτά συμμετοχής.

Πολύτιμη, δε, αποτέλεσε η συνεισφορά των Κάιρι Ίρβινγκ (30 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Τζέι Αρ Σμιθ (20 πόντοι, 5/10 τρίποντα) και Τρίσταν Τόμπσον (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

Ο Χάρισον Μπαρνς, στον αντίποδα, ξεχώρισε από την πλευρά των πρωταθλητών, ολοκληρώνοντας το ματς με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ. Οι Στεφ Κάρι (19 πόντοι, 3/9 τρίποντα) και Κλέι Τόμπσον (10 πόντοι, 1/7 τρίποντα) κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης, όντες αρκετά άστοχοι.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Η παράσταση του βασιλιά

Τα καλύτερα του Ίρβινγκ σε αργή κίνηση

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…