Κεντρική Ελλάδα Camp Μαυροειδής και Καλαμπόκης στο camp της Ένωσης Ιλίου (pics)

Μαυροειδής και Καλαμπόκης στο camp της Ένωσης Ιλίου (pics)

enosi iliou camp 6

enosi iliou camp 6

Το μπασκετικό camp της Ένωσης Ιλίου είναι εδώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τους Δημήτρη Μαυροειδή και Γιάννη Καλαμπόκη να δίνουν το “παρών” στη φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“O A.O Ένωση Ιλίου διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά το καθαρά μπασκετικό camp Ι. Β. C. που διεξάγεται από τις 21/6 έως και την 1/7 στο Β κλειστό Ιλίου ( Κακούρης) από τις 09.00 έως τις 13.30.

Φέτος παρακολουθούν το camp 66 παιδιά γεννημένα από το 2002 έως και το 2006 ενώ 12 νέα άτομα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα!

Το camp λειτουργεί σε 4 σταθμούς που διδάσκουν οι coach Σώχος Δημήτρης, Σκαλωμένος Χρήστος, Αβραμίδης Γιάννης και Χούμου Μαρία με την coach Κατσαρά Ελένα να είναι back up. Η όλη διοργάνωση διευθύνεται από τον Υπεύθυνο Οργανωτικού του συλλόγου Κατσούλη Νίκο.

enosi iliou camp 3

Τα αντικείμενα του camp είναι η μυική ενδυνάμωση, τα βασικά του μπάσκετ και οι επιθετικές συνεργασίες 2 και 3 παιχτών. Φέτος προστέθηκαν 4 ανταγωνιστικά παιχνίδια με βαθμολογία για κάθε τμήμα ξεχωριστά και φυσικά 3 ον 3 και διπλό.

Ο εντατικός ρυθμός των προπονήσεων διεκόπη με ευχάριστο τρόπο την Τετάρτη 22/6 από την επίσκεψη του διεθνούς παίχτη της ΑΕΚ, Μαυροειδή Δημήτρη. Ο ύψους 2.10 διεθνής παίχτης μάγεψε τα παιδιά με τη γεμάτη ποιότητα τοποθέτησή του για το μπάσκετ και την επισήμανσή του ότι ΠΡΩΤΑ είναι το σχολείο και έπειτα το μπάσκετ (ο ίδιος έχει σπουδάσει Ιατρική).

enosi iliou - camp

Χάρισε απλόχερα χαμόγελα όταν έπαιξε 3on3 με τους μικρούς αθλητές και άφησε βαθιά τυπωμένες στο μυαλό και στην ψυχή άριστες μπασκετικές στιγμές!

enosi iliou - camp 1

Την Παρασκευή 24/6 δεχθήκαμε “μπαράζ” επισκέψεων από το διεθνή διαιτητή κ. Ψαριανό Αλέξανδρο και τον διεθνή παίχτη της ΑΕΚ, Καλαμπόκη Γιάννη.

Ο διεθνής διαιτητής που σφυρίζει και στην Euroleague μας κέρδισε με τη απλή και πάνω απ’ όλα ειλικρινή τοποθέτησή του στις ερωτήσεις των παιδιών. Έδωσε την ανθρώπινη διάσταση του διαιτητή και τόνισε την αναγκαιότητα να δεχθούμε όλοι ότι ο διαιτητής είναι ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του αθλητή και όχι τιμωρός του!

Ο Γιάννης Καλαμπόκης γέννημα θρέμμα του δήμου Ιλίου ανέλυσε την 20ετή πορεία του από τα ανοιχτά της περιοχής στις ομάδες της Α1 και της Ιταλίας , Γερμανίας και Ισπανίας καθώς και την επιστροφή του στην Ελλάδα, τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα και την κατάκτηση της 3ης θέσης την Ευρώπη! Τόνισε ότι αυτό που θα δώσει μια σταθερή βάση στη ζωή είναι η οικογένεια και το ΣΧΟΛΕΙΟ και ότι από αυτά τα 2 ξεκινάει η καθιέρωση στο χώρο του μπάσκετ!

Εμείς σαν Ένωση Ιλίου απλά χαρήκαμε που και οι 3 πρώτοι καλεσμένοι μας έβαλαν σαν πρωταρχικό στόχο των παιδιών-αθλητών μας τη ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ! Κάτι που θεωρούμε ότι πρέπει απαραίτητα να είναι και ο πρώτος νόμος στον κώδικα ενός αθλητή”!

enosi iliou camp 5

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…