Κεντρική Διεθνή “Ελλάδα και Κροατία οι πιο δυνατές ομάδες”

“Ελλάδα και Κροατία οι πιο δυνατές ομάδες”

danilo-gallinariΗ Εθνική Ιταλίας αναμένεται να παρουσιασθεί εξαιρετικά ανταγωνιστική στο προσεχές Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο (04-09/07). Στο μεταξύ, ο Ντανίλο Γκαλινάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους, θεωρεί πως η Ελλάδα κι η Κροατία είναι οι πιο δυνατές ομάδες, ενώ υπογραμμίζει πως η “σκουάντρα ατζούρα” δεν πρέπει να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου φόργουορντ:

“Δουλεύουμε καλά. Όλα είναι θετικά, καθώς είμαστε πλήρεις κι έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση. Έχουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αλλά αυτό θα έχει γίνει μέχρι τις 4 Ιουλίου. Ο Μεσίνα κι ο Πιανιτζάνι είναι δύο διαφορετικοί προπονητές, ωστόσο, στο τέλος μετράνε οι παίκτες, που είναι στο παρκέ.

Πρέπει να αποδείξουμε πως θέλουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζω για τον Μεσίνα, καθώς είχε προπονήσει τον πατέρα μου, αλλά έχει αλλάξει τον τρόπο του από τότε.

Η Ελλάδα κι η Κροατία είναι οι πιο δυνατές ομάδες του τουρνουά, εντούτοις, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν, καθώς όλοι οι αντίπαλοι έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας. Για να κάνεις τη διαφορά, θα πρέπει να μείνεις ήρεμος και να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου, γιατί παίζεις στην έδρα σου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…