Βρώμικος πόλεμος

pedoulakis aporia nevra

pedoulakis-aporia-nevra

Καθένας γράφει ό,τι θέλει, πόσο μάλλον όταν το γράφει ανώνυμα. Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε σε αθλητικό site πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Πίνι Γκέρσον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όποιος γνωρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά κι όποιος έχει τον κοινό μέσου νου, αντιλαμβάνεται ότι το ανώνυμο δημοσίευμα είναι ψευδές.

Εμείς ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Μπούρα, εκπρόσωπο του Πίνι Γκέρσον στην Ελλάδα, ο οποίος όχι μόνο διέψευσε το γεγονός, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει πως “είναι τιμή για κάθε προπονητή να δουλέψει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη, δεν έχουμε συζητήσει ούτε όταν έφυγε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ούτε βέβαια τώρα“.

Υπάρχει άνθρωπος που θα σκέφτονταν ότι ο πρόεδρος των “πρασίνων” θα συζητούσε με άλλο προπονητή, τη στιγμή που η ομάδα του δίνει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου; Αλλά κι όσοι γνωρίζουν τον Γκέρσον, μιλούν για έναν τζέντλεμαν, ο οποίος δεν θα σκέφτονταν να μιλά εν μέσω πλέι οφ, τη στιγμή που η ομάδα έχει προπονητή.

Ο Γκέρσον είναι στην Ελλάδα, πήγε να δει τους τελικούς (γιατί να μην το κάνει, άλλωστε;), αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να εμφανίζεται ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει απλά απόσταση. Είναι… βρώμικος πόλεμος.

Υ.Γ.: Είναι πρόδηλο ότι όλο αυτό δεν έχει να κάνει με τον “αιώνιο αντίπαλο“, αλλά με κάποιους αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους, οι οποίοι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…