Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ

Συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ

akmi chalvatzakis esake

akmi-chalvatzakis-esake

Την συνεργασία του με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο “Οδυσσέας Ελύτης” του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι δύο πλευρές μίλησαν για την νέα αυτή συνεργασία και τα οφέλη που θα υπάρξουν.

Από πλευράς ΕΣΑΚΕ, το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι μεγάλη χαρά του ΕΣΑΚΕ να συνεργάζεται με έναν κορυφαίο εκπαιδευτικό όμιλο όπως εκείνο του ΑΚΜΗ και θεωρούμε ότι από αυτή τη συνεργασία θα προκύψουν οφέλη και για τις δυο πλευρές. Για τον ΕΣΑΚΕ είναι μια ευκαιρία να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο σε τομείς όπως των Social Media και της μεγαλύτερης προβολής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ“.

Φυσικά, μιας και μιλάμε για εκπαιδευτικό όμιλο, στο χώρο βρέθηκαν και σπουδαστές, οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ σχετικά με το άθλημα του μπάσκετ στην χώρα μας, με τον κ. Χαλβατζάκη να εστιάζει στην δυναμική που αναδεικνύει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την καταπολέμηση της βίας.

Όσον αφορά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ο πρόεδρος του, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, τοποθετήθηκε για τους νέους ορίζοντες που ανοίγουν μέσω της συνεργασίας με τον ΕΣΑΚΕ.

Η συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ επισφραγίζει την ταύτιση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με το αθλητικό ιδεώδες και τη νεολαία που διατηρεί ψηλά το αθλητικό πνεύμα και το Fair Play. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ αποτελεί ηγετική δύναμη στο χώρο της Εκπαίδευσης με μεγάλες συνεργασίες που αποσκοπούν στην διεύρυνση του επαγγελματικού ορίζοντα των σπουδαστών του“, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Ροδόπουλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …