Κεντρική Διεθνή Συνεργασία FIBA με κινεζική εταιρεία

Συνεργασία FIBA με κινεζική εταιρεία

patrick baumann

patrick_baumann

Η FIBA ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την κινεζική εταιρεία Tencent, η οποία δραστηριοποιείται στις ψηφιακές τηλεπικοινωνίες. Η συμφωνία θα έχει ισχύ μέχρι το 2025.

‘Η FIBA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μπαίνει σε μία μεγάλης διάρκειας συμφωνία με την “Tencent”, ώστε να εξαπλώσει την προώθηση και την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Κίνα. Η “Tencent” είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα της, όπως το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ. Η συνεργασία είναι ένα ζωτικό κομμάτι της FIBA για τη στρατηγική και τους φίλους του μπάσκετ στην Κίνα, οι οποίοι θα είναι σε θέση να παρακολουθούν μία γιορτή μπασκετικών γεγονότων στο υψηλότερο επίπεδο και ορισμένα ακόμη προγράμματα τα επόμενα χρόνια”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

Από την πλευρά του, ο εταιρικός αντιπρόεδρος της “Tencent”, Κάιτλιν Τσεν τόνισε: “Η “Tencent” βρίσκεται στον τομέα της αναμετάδοσης των σπορ για παραπάνω από μία δεκαετία, έχοντας εμπειρία σε ζωντανές μεταδόσεις, σε αθλητικές ειδήσεις, στην παραγωγή προγραμμάτων, στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, καθώς και στην προώθηση μιας μεγάλης βάσης χρηστών.

Ως μέρος της συνεργασίας με τη FIBA, η “Tencent” θα παρέχει επίσης πλούσιο υλικό και υψηλό επίπεδο στην παρακολούθηση αγώνων, όπως επίσης διαδραστική εμπειρία μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών, των κινητών και άλλων πλατφόρμων που έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ. Η FIBA διοργανώνει γεγονότα παγκοσμίου επιπέδου και το νέο καλεντάρι των διοργανώσεων θα δώσει πρόσβαση στους οπαδούς ώστε να παρακολουθήσουν περισσότερα σπουδαία παιχνίδια τα επόμενα χρόνια. Η συνεργασία της FIBA με την “Tencent” θα δημιουργήσει μία επικερδής για όλους κατάσταση, συμβάλλοντας στην προώθηση του μπάσκετ στην Κίνα και όχι μόνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…