Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Συγχαρητήρια σε Ιτούδη-Μπαρτζώκα

Συγχαρητήρια σε Ιτούδη-Μπαρτζώκα

itoudis cska moscow final four berlin

itoudis-cska moscow-final four-berlin

Το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα έφτασε στο τέλος του και μπορεί να μην έλαβε μέρος κάποια ελληνική ομάδα, όμως το ελληνικό στοιχείο ήταν ιδιαίτερα έντονο. Πέρα από τους ΜπουρούσηΣλούκα, το “παρών” έδωσαν και δύο Έλληνες προπονητές, οι Δημήτρης Ιτούδης και Γιώργος Μπαρτζώκας.

Τους δύο αυτούς προπονητές που έχουν κατακτήσει (πλέον) αμφότεροι την Ευρωλίγκα, συνεχάρη με ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΚ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος με την ομάδα της ΤΣΣΚΑ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι Ανδρέας Πιστιόλης, Κώστας Χατζηχρήστος για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκα από την ΤΣΣΚΑ αποτελεί το επιστέγασμα της μεθοδευμένης δουλειάς που έγινε όλη τη χρονιά κι αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών, οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ των καλύτερων του κόσμου.

Ο Ιτούδης έγινε έτσι ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Ευρωλίγκα και ο πρώτος που το επιτυγχάνει με ομάδα του εξωτερικού.

Το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να μην είχε ομάδα στο Final Four της Ευρωλίγκα, όμως οι Έλληνες έδειξαν ότι αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας και βρίσκονται πάντα στην “αφρόκρεμα” της Ευρώπης. Άπαντες στον ΣΕΠΚ νιώθουν μεγάλη τιμή και χαρά που στις τρεις θέσεις του βάθρου βρίσκονται δύο Έλληνες προπονητές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και στον Γιώργο Μπαρτζώκα και το επιτελείο του (Παππάς, Μποζίκας, Βαβέτσης) για την κατάληψη της τρίτης θέσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…