Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι τους”

“Να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι τους”

feldein

feldeinΟ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει, αύριο (04/05, 20:00), στο ΟΑΚΑ, τον Άρη, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της Basket League.

Ο Τζέιμς Φελντέιν, δε, ανανέωσε το μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως οι “πράσινοι” πρέπει να προσέξουν το γρήγορο παιχνίδι της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά:

“Με τους φιλάθλους μας για τη νίκη

Γεια σας,

Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ ωραία ομάδα. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές μέχρι σήμερα. Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου δυσκολευτήκαμε αρκετά να τους κερδίσουμε κι άλλες δύο φορές στο ΟΑΚΑ.

Ήταν δύο ματς που κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αλλά τώρα είμαστε στα πλέι οφ, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να “πολεμήσουμε” και να παίξουμε καλά. Πρέπει να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι τους. Είναι σημαντικό να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Γενικά θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίξουμε με πολλή ενέργεια, να δώσουμε βάση στην άμυνα και να πιέσουμε την μπάλα, ώστε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και να τους οδηγήσουμε στο λάθος.

Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να πετύχουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, κάτι που μας αρέσει να κάνουμε ως ομάδα. Θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, ελέγχοντας και τον τομέα των ριμπάουντ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα νευραλγικός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…