Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μπράβο στον Πεδουλάκη”

“Μπράβο στον Πεδουλάκη”

gagaloudis

gagaloudis

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την κίνηση του Αργύρη Πεδουλάκη να αφήσει εκτός αποστολής τους τρεις που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο πολύπειρος αθλητής και γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού, μίλησε στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και χαρακτήρισε “μαγκιά” του τεχνικού του “τριφυλλιού” αυτήν την κίνηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την απόφαση του Πεδουλάκη να αφήσει εκτός του χθεσινού αγώνα τους Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς: “Μπράβο στον Πεδουλάκη γι’ αυτό που έκανε. Μαγκιά του! Πρέπει να καταλάβουν οι ξένοι πως δεν είναι τσιφλίκι τους καμία ομάδα. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Διαμαντίδης που έχει φτάσει στα 36 και πεθαίνει μέσα στο γήπεδο. Ο ξένος δεν πονά το ίδιο τη φανέλα με τον Έλληνα. Δεν στενοχωριέται το ίδιο, δεν χαίρεται το ίδιο. Προς Θεού δεν είμαι ενάντια των ξένων, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στην Ελλάδα”.

Για την εικόνα των “αιωνίων”: “Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Ολυμπιακός δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό. Όταν μια ομάδα πάει στο ΟΑΚΑ, χάνει 17 πόντους και κερδίζει με 14 δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή μια ομάδα που βάζει 45-50 πόντους. Είναι κλασική συνταγή Πεδουλάκη και το περιμέναμε όταν ήρθε ο Πεδουλάκης πως δεν θα βάζει πάνω από 60, αλλά θα τρώει 50. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα μπερδεμένη, που έπαιζε με βασικούς τον Κούζμιτς και τον Πάβλοβιτς και τώρα δεν υπάρχουν. Όλη τη χρονιά παραγκωνίστηκαν και εκδιώχθηκαν παίκτες χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Ο Βλάντο εξαφανίστηκε, το λόγο δεν τον γνωρίζω. Το ίδιο ο Παππάς. Και μη μου πει κανείς πως είναι τα κιλά. Γελάει το πανελλήνιο”.

Για το ποιος έχει περισσότερο μπασκετικό κοινό, ο Άρης ή ο Παναθηναϊκός: “Ο κόσμος του Άρη έχει δείξει έμπρακτα πάρα πολλά χρόνια, ακόμη και στα πέτρινα χρόνια, πως είναι στο πλευρό του. Είναι καθαρά μπασκετικός κόσμος, παίρνει ζωή από το μπάσκετ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έγινε στην πορεία μπασκετικός, από το 1996 και μετά. Δεν είναι μικρό πράγμα να γεμίζεις το ΟΑΚΑ με 20.000 κόσμο”.

Για το επόμενο βήμα του μετά την αποχώρηση από την Λιβαδειά: “Να ξέρετε πως θα με τρώτε στα μούτρα για τουλάχιστον 4-5 χρόνια. Μέχρι να γίνω 32 χρονών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…