Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Οι ψηλοί έχουν μείνει από ενέργεια”

“Οι ψηλοί έχουν μείνει από ενέργεια”

argiris pedoulakis

argiris-pedoulakis

Στην κούραση των ψηλών παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του δεύτερου τελικού των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

“Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνα του, πήγε σε αλλαγές κάτι που περιμέναμε. Το πρόβλημα για εμάς ήταν ότι τα αθλητικά μας παιδιά δεν έχουν την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα να τελειώσουν τις φάσεις. Επίσης δεν μπορούμε να περάσουμε τη μπάλα με ευκολία. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται καιρό για να το δουλέψεις, εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε.

Στην τελευταία φάση έγιναν βήματα αλλά εμείς δεν λειτουργούμε έτσι. Το παιχνίδι χάθηκε γιατί τα ψηλά μας παιδιά δεν έχουν ενέργεια. Κάποιος είναι σε καλή μέρα, κάποιος σε κακή. Χάσαμε αρκετές βολές αλλά και ριμπάουντ που είναι αποτέλεσμα της ενέργειας. Δείτε τον χρόνο συμμετοχής του Φώτση ενώ μας στοίχισε και το πέμπτο φάουλ του Γκιστ. Δεν στεκόμαστε στην τελευταία φάση. Βάλαμε εμείς ένα μεγάλο σουτ, έβαλαν και αυτοί Συνεχίζουμε, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό“, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι: “Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη, ουσιαστικά δεν έχουμε τρίτο αθλητικό παιδί στους ψηλούς. Τα παιδιά προσπάθησαν, πολέμησαν μέσα από την άμυνα. Στα τελευταία τρία λεπτά θα μπορούσαμε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό. Αύριο είναι μία άλλη μέρα, ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι ίσως επιβαρύνει ακόμα περισσότερο. Δεν θέλαμε να πάει σε μάκρος η σειρά γιατί είναι κάτι που δουλεύει εις βάρος μας”.

Για το αν έπαιξε ρόλο το “πρέπει” που υπάρχει: “Αν δεν κολυμπήσεις δεν γίνεται να μάθεις κολύπτι. Για κάποια παιδιά όπως ο Βασίλης ή ο Φελντέιν είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Το είχαμε πει και στο ΣΕΦ πως ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα παιδιά για να διαχειριστεί την όλη κατάσταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…