Κεντρική Διεθνή “Έπρεπε να αποδείξουμε περισσότερα”

“Έπρεπε να αποδείξουμε περισσότερα”

kuzmic panathinaikos lokomotiv

kuzmic-panathinaikos-lokomotivΟ Όγκνιεν Κούζμιτς, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Στο μεταξύ, ο 26χρονος σέντερ, μιλώντας σε σερβικό Μέσο, τόνισε πως ο ίδιος, ο Σάσα Πάβλοβιτς κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έπρεπε να αποδείξουν περισσότερα στο “τριφύλλι”.

“Νομίζω είναι καλή εμπειρία για μένα. Είναι η πρώτη φορά που με διώχνουν. Πρέπει να το περάσεις κι αυτό στη ζωή. Μπορούσα να είχα παίξει πολύ καλύτερα, πρέπει να το δουλέψω. Λυπάμαι που δεν πήγαμε στο φάιναλ φορ, αφού είχαμε την ευκαιρία.

Αγωνιζόμουν στην Α1 και στην Ευρωλίγκα μέχρι που ήρθαν νέοι παίκτες κι ήμουν περιττός στο πρωτάθλημα. Η απομάκρυνση του Τζόρτζεβιτς ήταν ένας από τους λόγους και της δικής μας. Νομίζω πως ο Τζόρτζεβιτς είναι εξαιρετικός προπονητής και ψυχολόγος, το οποίο κάποιοι παίκτες εκτιμούν”, υποστήριξε ο Κούζμιτς.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Είχαμε την πίεση να δικαιολογήσουμε τον Τζόρτζεβιτς για την επιλογή μας. Μείναμε ενωμένοι, εγώ, ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς κι ο προπονητής. Ήταν βάρος, έπρεπε να αποδείξουμε περισσότερα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…