Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Επιτυχημένο webinar

Επιτυχημένο webinar

sepk-sima

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ο ΣΕΠΚ μαζί με την Science Web, ανέθεσαν στον προπονητή Βασίλη Φραγκιά και τον συνεργάτη του, Γιώργο Μπιτζάνη, να αναλύσουν το “spacing” στην επίθεση και επί δύο ώρες οι δύο άνδρες έκαναν όλον τον κόσμο πιο… σοφό γύρω από αυτό το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:
“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μαζί με τη Science Web. Ο δις πρωταθλητής Αραβικών αγώνων με την εθνική ομάδα του Κατάρ, Βασίλης Φραγκιάς κι ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Μπιτζάνης, ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια το νευραλγικό θέμα του “spacing στην επίθεση”.

Το Σεμινάριο είχε διάρκεια περισσότερο από 2 ώρες και ο έμπειρος τεχνικός της εθνικής ομάδας του Κατάρ μαζί με τον συνεργάτη του αναφέρθηκαν διεξοδικά στο κομμάτι της “δημιουργίας χώρων στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ως καθαριστικός παράγοντας έκβασης της επίθεσης”. Αυτό που χαρακτήρισε την ομιλία και ενθουσίασε όσους την παρακολούθησαν ήταν τα πολλά βίντεο και το πλούσιο ασκησιολόγιο που παρουσιάστηκε οπτικοποιώντας κάθε μέρος του Σεμιναρίου. Μετά το τέλος της ομιλίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τους δύο προπονητές για τυχόν απορίες κάτι που αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Βασίλη Φραγκιά και τον Γιώργο Μπιτζάνη για την υψηλού επιπέδου ομιλία τους από το μακρινό Κατάρ και παράλληλα δεσμεύεται ότι ανάλογες αξιόλογες ομιλίες από κορυφαίους Έλληνες προπονητές έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον, καθώς μέσω αυτής της διαδικασίας η επιμόρφωση των μελών του γίνεται ευκολότερη, αμεσότερη και απόλυτα προσβάσιμη σε κάθε γωνία του πλανήτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Πάγια θέση μας η επιστροφή στα γήπεδα, θα καλύψουμε το κόστος των rapid test”

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση του επισημαίνει το γεγονός ότ…