Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΕΠΚ

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΕΠΚ

fragias-mpitzanis-seixisΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Ελλάδος, σε συνεργασία με την Science Web, θα πραγματοποιήσουν διαδικτυακό σεμινάριο με τη συμμετοχή των Βασίλη Φραγκιά (προπονητής Εθνικής Κατάρ) και Γιώργου Μπιτζάνη. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν από το Κατάρ για την “δημιουργία χώρων στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ως καθοριστικός παράγοντας έκβασης της επίθεσης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την Science web έφθασε στο τέλος της. Αύριο (12/5) στις 20.00 όσοι συντονιστούν θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε ένα εξαιρετικά νευραλγικό κομμάτι του σύγχρονου μπάσκετ. Ο δις πρωταθλητής Αραβικών Αγώνων με την εθνική ομάδα του Κατάρ Βασίλης Φραγκιάς κι ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Μπιτζάνης, μοιράζονται τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά.

Οι δύο Έλληνες τεχνικοί, από το μακρινό Κατάρ, έρχονται με πλούσιο οπτικό υλικό και ασκησιολόγιο να αναλύσουν μέσω του webinar το εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της “δημιουργίας χώρων στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ως καθοριστικός παράγοντας έκβασης της επίθεσης”. Όπως γίνεται σε όλα τα σεμινάρια του ΣΕΠΚ μετά το τέλος του θα ακολουθήσει κουβέντα με τους ομιλητές, οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Μέσα από βίντεο οι Φραγκιάς και Μπιτζάνης θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν με κάθε λεπτομέρεια…

-Τον τρόπο βελτίωσης της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας.
-Τον τρόπο κίνησης των παικτών προκειμένου να δημιουργήσουν επιπρόσθετες επιλογές στον παίκτη που έχει τη μπάλα.
-Τον τρόπο κίνησης των παικτών όταν η μπάλα φτάσει στο Low post.
-Τον τρόπο κίνησης των παικτών όταν πραγματοποιείται μια συνεργασία pick ’n’ roll.

Εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΏ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Πάγια θέση μας η επιστροφή στα γήπεδα, θα καλύψουμε το κόστος των rapid test”

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωση του επισημαίνει το γεγονός ότ…