Κεντρική NBA 2-0 οι Ουόριορς, break οι Χιτ (vid)

2-0 οι Ουόριορς, break οι Χιτ (vid)

KlayThompson

klay-thompson

Τι και αν οι Ουόριορς αγωνίστηκαν σ’ ακόμα ένα παιχνίδι δίχως τον ηγέτη τους, Στεφ Κάρι, τι και αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 17 πόντους στο παιχνίδι με τους Μπλέιζερς, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και παίζοντας τρομερό μπάσκετ, επικράτησαν εντός έδρας με 110-99 και έκαναν το 2-0 στη σειρά των αγώνων για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Δύσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κλέι Τόμσον, ο οποίος μέτρησε 27 πόντους, ενώ Ντρέιμοντ Γκριν πρόσθεσε 17 πόντους.

whiteside-wade-maimi-heat

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς στο ΝΒΑ, οι Χιτ “έσπασαν” με το… καλημέρα την έδρα των Ράπτορς, επικρατώντας στην παράταση με 102-96, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Ανατολής.

Η ομάδα του Μαϊάμι θα μπορούσε να φύγει αλώβητη από το Τορόντο στην κανονική διάρκεια, ωστόσο ο Λόουρι είχε διαφορετική άποψη, ευστοχώντας σ’ ένα απίστευτο τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ντράγκιτς (26π.) και Ουέιντ (24π.), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Βαλατσιούνας (24π.) και ΝτεΡοζάν (22π.).

Δείτε το τρίποντο του Λόουερι:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…