Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Το παιχνίδι είναι στημένο…

Το παιχνίδι είναι στημένο…

basketa11

basketa11

Τα στόματα ανοίγουν και ολοένα και περισσότεροι εμπλέκονται. Όχι σε απλές υποθέσεις, αλλά σε κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα, για τα οποία έχει λάβει γνώση ο Αθλητικός Εισαγγελέας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ένας (τουλάχιστον) μάρτυρας έχει καταθέσει ότι μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ έστειλαν μηνύματα σε κινητά διαιτητών, προκειμένου να μεροληπτήσουν υπέρ ομάδας της Α2.

Προσέξτε: Αυτό καταγράφηκε στο ανακριτικό υλικό, δεν είναι δική μας άποψη, ή εκτίμηση. Είναι κομμάτι της δικογραφίας. Κι αφορά παιχνίδι το οποίο ήταν στο επίσημο στοίχημα, γεγονός που κάνει το αδίκημα… κακούργημα!

Σύμφωνα με την κατάθεση διαιτητή, μέλη της ΚΕΔ έστελναν μηνύματα στο ημίχρονο αγώνα (που ήταν στο κουπόνι του στοιχήματος), προκειμένου για να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα. Έχουμε και τα ονόματα των διαιτητών, που φέρονται να έγιναν αποδέκτες των μηνυμάτων και φυσικά την αναμέτρηση για την οποία γίνεται λόγος.

Σημειώστε ότι στο συγκεκριμένο ματς, για την περσινή Α2, οι φιλοξενούμενοι (με εντυπωσιακή εμφάνιση) ήταν μπροστά σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι, κυρίως χάρη στις βολές που αφειδώς κέρδιζαν.

Πλέον, ο Αθλητικός Εισαγγελέας θα καλέσει (αυτό επιτάσσει η λογική) τους διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης, θα τους ρωτήσει αν αληθεύουν αυτά που καταγγέλθηκαν και προφανώς θα ζητήσει να δει τα μηνύματα από τα κινητά τους τηλέφωνα. Κι επειδή το αδίκημα (αν υπάρχει) είναι σε βαθμό κακουργήματος, είναι λογικό να ανοίξουν τα κινητά, έτσι ώστε ακόμα κι αν έχουν σβηστεί τα μηνύματα, να βρεθούν και να δούμε τι ζητούν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας από τους διαιτητές που σφυρίζουν σε αγώνες.

Το απόστημα έσπασε. Μπορεί να υπάρχει μια δυσοσμία, όμως είναι πρόδηλο ότι ο χώρος πρέπει να καθαρίσει και θα καθαρίσει, με τη συνδρομή της Δικαιοσύνης. Και βέβαια, θέση οφείλει να πάρει η ΕΟΚ, καθώς η ΚΕΔ αποτελεί κομμάτι από τη σάρκα της.

Πηγή:Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…