Κεντρική Basket League Άρης Τα εισιτήρια με Κηφισιά

Τα εισιτήρια με Κηφισιά

aris kosmos nick galis hall coreo2

aris-kosmos-nick-galis-hall-coreo2

Ο ΕΣΑΚΕ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο και την… τυπική αυλαία της κανονικής περιόδου, ανακοίνωσε αμέσως το πρόγραμμα των πλέι οφ. Έτσι, στον Άρη, χωρίς να χάνουν χρόνο, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν ότι από αύριο (14/04) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (16/04, 18:00).

Οι τιμές ξεκινούν από τα 10 ευρώ και άπαντες στον “θεό του πολέμου” ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από αύριο Πέμπτη (14/04) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, απέναντι στην Κηφισιά, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/04, στις 18:00 στο “Nick Galis Hall”.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή (15/04) τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 12:00 έως τις 20:00 από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”. Το Σάββατο η διάθεση θα ξεκινήσει στις 10π.μ. από την μπουτίκ της Κ.Α.Ε. και στις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και ηλεκτρονικά, από τη διεύθυνση (https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/), αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Υπενθυμίζουμε ότι στους αγώνες των πλέι οφ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Για τα μεμονωμένα εισιτήρια, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
ΘΥΡΕΣ

ΤΙΜΗ

5-6-7-8-9-10

10€

1-2-3-4

15€

GOLD (2-3)

20€

ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών)

5€

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…