Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στρατιώτης Μιλόσεβιτς

Στρατιώτης Μιλόσεβιτς

paok aek milan milocevic

paok-aek-milan-milocevic

Η ΑΕΚ πέτυχε μία σπουδαία νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ και ισοφάρισε την προημιτελική σειρά σε 1-1. Για να φτάσει σε αυτή τη μεγάλη επικράτηση, η “Ένωση” χρειάστηκε μία κατάθεση ψυχής από όλους τους παίκτες, όμως ένας ήταν αυτός που στα κρίσιμα σημεία δήλωσε “παρών“. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο 30χρονος φόργουορντ, αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί για την χθεσινή νίκη των “κιτρινόμαυρων” κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Γιούρι Ζντοβτς στις δηλώσεις του. Ο Βοσνιος καλαθοσφαιριστής, αγωνίστηκε για 25‘, σκοράροντας 17 πόντους, με 4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 6/6 βολές. Μάλιστα, μαζί με τα 10 ριμπάουντ που μάζεψε, πέτυχε νταμπλ-νταμπλ, ενώ 4 εξ’ αυτών ήταν επιθετικά ανανεώνοντας σημαντικές επιθέσεις για την “Βασίλισσα”.

paok-aek-kostas-vasileidadis-milan-milosevic

Όμως, μία από τις βασικότερες βοήθειες που πρόσφερε στους “κιτρινόμαυρους” και δεν αποτυπώνεται στα στατιστικά είναι η άμυνα που έπαιξε στον Κώστα Βασιλειάδη και όχι μόνο. Ο Μιλόσεβιτς έγινε η “σκιά” του αρχηγού των γηπεδούχων και τον ανάγκασε να περιοριστεί στα 2/10 σουτ, στερώντας από τον Σούλη Μαρκόπουλο σημαντικούς πόντους από τον κορυφαίο του παίκτη σε όλη τη χρονιά.

Η ΑΕΚ, έτσι, πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία και στρέφει ήδη την προσοχή της στον αγώνα της Μ. Τετάρτης, όμως η χθεσινή εμφάνιση του Μίλαν Μιλόσεβιτς, ήταν άλλη μία απόδειξη γιατί ο Βόσνιος φόργουορντ αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για τον Γιούρι Ζντοβτς.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…