Ώρα… πλέι οφ

234004

real-madrid-cska-moscow

Τα ψέμματα τελείωσαν, η ώρα της αλήθειας έφτασε…
Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ξεκινούν απόψε (12/4) με δύο αναμετρήσεις. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται (20:00) τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Φενέρμπατχσε φιλοξενεί (20:45) τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας

teodosic-cska-moscow

Η σειρά αυτή είναι η μόνη, η οποία περιλαμβάνει ξεκάθαρο κι ακλόνητο φαβορί. Η πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι πανίσχυρη στην έδρα της, δεν έχει χάσει από καμία ομάδα φέτος στη Ρωσία και ο Ερυθρός Αστέρας δεν δείχνει ικανός να “σπάσει” την έδρα των Ρώσων, μιας κι όταν φεύγει μακριά από το Βελιγράδι είναι άλλη ομάδα.

Οι Ρώσοι θα πάρουν τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα τους και θα προσπαθήσουν να “σκουπίσουν” τους Σέρβους στο τρίτο παιχνίδι. Βέβαια, το έργο τους εκεί δεν θα είναι τόσο εύκολο, καθώς η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι εξαιρετικά δυνατή μπροστά στον κόσμο της, έχοντας “λύγισει” αρκετές δυνατές ομάδες φέτος, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Χίμκι, η Λοκομοτίβ Κουμπάν και η Εφές Αναντολού.

Πρόβλεψη: 3-1 ΤΣΣΚΑ

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης

nocioni-real madrid-fener

Εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι είναι αυτό της Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λόγω του πλεονεκτήματος έδρας και της εικόνας που έχει δείξει μέχρι τώρα, είναι το φαβορί για πρόκριση στο φάιναλ φορ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι διαθέτουν τρομερά ποιοτικό ρόστερ, ικανό για όλα.

Οι Τούρκοι είναι φέτος αήττητοι στην έδρα τους, έχοντας κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με 77-66 στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία τα χρειάστηκε για να περάσει στα πλέι οφ, είχε νίκησει, πάντως, τη Φενέρ με 80-73 στη Μαδρίτη στον πρώτο γύρο.

Πρόβλεψη: 3-2 Φενέρμπαχτσε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…