Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Τέπιτς και η υπέρβαση

Ο Τέπιτς και η υπέρβαση

paok milenko tepic

paok-milenko-tepic

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του από την ΑΕΚ και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο “Δικέφαλος του Βορρά”, παρ’ ότι αγωνίστηκε χωρίς τους Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη, κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά, ωστόσο έφυγε με άδεια χέρια από την Αθήνα. Οι “ασπρόμαυροι” κρατώντας χαμηλά τον ρυθμό και το σκορ έμεναν ζωντανοί στο κυνήγι της νίκης, όμως, η κακή μέρα που βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες του Σούλη Μαρκόπολου δεν άφησαν περιθώρια.

Μοναδικός που διασώθηκε από την ήττα στο ΟΑΚΑ ήταν ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο 29χρονος φόργουορντ, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς σε 32′ πέτυχε 22 πόντους με 4/7 διπ., 3/3 τριπ. και 5/7 βολές. Παράλληλα μάζεψε 6 ριμπάουντ, ενώ κέρδισε και 7 φάουλ, όμως η έλλειψη βοήθειας από κάποιον συμπαίκτη του οδήγησε τους φιλοξενούμενους στην ήττα.

Μπορεί η χρονιά να τελείωσε άδοξα για τον ΠΑΟΚ, όμως για άλλη μία φορά οι “ασπρόμαυροι” έκαναν κατάθεση ψυχής. Το τμήμα μπάσκετ των Θεσσαλονικιών τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κι όμως, καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους του και να πρωταγωνιστεί, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όταν υπάρχει πάθος και ψυχή τα λεφτά υστερούν.

Αλλα, για να κάνει κάποιος την υπέρβαση χρειάζεται ο συνδυασμός αυτών…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…