Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Ο Λευτέρης θα κατεβεί;

Ο Λευτέρης θα κατεβεί;

kakiousis-lefteris

Πήρε θέση ο ΣΕΠΚ και θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμά μας. Παρουσιάζουμε αυτούσια την απάντηση, σημειώνοντας πως το ήθος του Σούλη Μαρκόπουλου είναι δεδομένο, η σπουδή του να ασχοληθεί με τις λίστες υπερβολική. Δικαίωμά του. Και μια και τις πήρε στα χέρια του, και μια κι ο ΣΕΠΚ ενεργεί ως οφείλει να κάνει, βάσει των κείμενων διατάξεων, όταν φτάσουν στο γράμμα “Κ“, να θυμηθούν ότι υπάρχει κι ο Λευτέρης Κακιούσης. Αν κι εφόσον θελήσει να εμπλακεί με τις εκλογές, να τον ειδοποιήσουν για τα προβλεπόμενα…

Γνωρίζουμε πράγματα και προτιμούμε να μην “δείχνουμε” με το δάχτυλο ανθρώπους. Λένε πως ή για πρόσωπα θα λες, ή για καταστάσεις. Μας ενοχλεί η εικόνα του αδρανούς (στη μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου) Α’ Αντιπροέδρου, να τρέχει ασθμαίνοντας παραμονές εκλογών της ΕΚΑΣΘ. Κι αυτό αναδείξαμε.

Αν θέλουν, όμως, οι φίλοι προπονητές, θα μιλήσουμε (κι εμείς) με ονόματα. Για να δούμε, λοιπόν, θα ασχοληθεί ενεργά με τις εκλογές ο Λευτέρης Κακιούσης; Εμείς λέμε όχι, αλλά θα περιμένουμε…

Η ανακοίνωση – απάντηση του ΣΕΠΚ:

“Με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας eBasket.gr το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης προχωρά στις παρακάτω διευκρινίσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο Σύνδεσμος μας δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία, αθλητικού ή οποιουδήποτε άλλου φορέα. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που ουδέποτε έχουν χρησιμοποιήσει τον θεσμικό τους ρόλο, για να εμπλακούν με οποιονδήποτε τρόπο σε τέτοιες διαδικασίες.

Προπονητές που έχουν διατελέσει μέλη του ΣΕΠΚ, αιτήθηκαν προ ημερών βεβαίωση της παρούσας κατάστασης τους (διαγραμμένοι, ενεργοί, μη ενεργοί). Το γραφείο μας που εδρεύει στην Αθήνα, βεβαίωσε τον καθένα για την σχέση τους με τον Σύνδεσμο. Ο ΣΕΠΚ δεν διέγραψε κάποιο μέλος του και το μόνο που έπραξε ήταν να ενημερώσει ποιοι είναι διαγραμμένοι, ποιοι ενεργοί και ποιοι μη ενεργοί, όπως οφείλει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ύστερα από προσωπικό αίτημα, ή από επίσημο αίτημα συνεργαζόμενου φορέα. Εξάλλου από καταβολής του ο ΣΕΠΚ επιθυμεί την αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς και το πράττει ενεργώντας πάνω από πρόσωπα με μοναδικό στόχο την πρόοδο του αθλήματος.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες προπονητές. Δεν υφίσταται, λοιπόν, ούτε ΣΕΠΚ Θεσσαλονίκης, ούτε ΣΕΠΚ Αθήνας. Υπάρχει μόνο ένας ΣΕΠΚ. Στον οποίο μάλιστα, κατά το καταστατικό, καθήκοντα Αντιπροέδρου εκτελεί μέλος από τη Θεσσαλονίκη. Την περίοδο αυτή το ρόλο του Αντιπροέδρου έχει αναλάβει ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια το ποιόν, τον χαρακτήρα και το ήθος του. Πέρα από τις αγωνιστικές του επιτυχίες και την μακρά διαδρομή του, δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Αντίθετα με τη συμπεριφορά του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους συναδέλφους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

NBA – Ιστορικό Top5 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με το περιοδικό clutchpoints.com, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει πιθανότητες να επι…