Κεντρική NBA O Κώστας συγκρίνεται με Θανάση και Γιάννη
NBA

O Κώστας συγκρίνεται με Θανάση και Γιάννη

kostas antetokounmpo dominican high school

kostas-antetokounmpo-dominican-high-school

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει γίνει αποδέκτης πολλών διθυραμβικών σχολίων από τη στιγμή που ξεκίνησε να αγωνίζεται στο λύκειο Dominican και πολλοί αναμένουν πως θα γίνει καλύτερος και από τον Γιάννη.

Ο τρίτος αδερφός της οικογένειας, αγωνίστηκε χθες στο κορυφαίο τουρνουά Nike Hoops Summit, όπου αναμετρώνται οι καλύτεροι αθλητές λυκείων του κόσμου και στα περιθώρια αυτού παραχώρησε συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στη μετάβαση από την Ελλάδα στις ΗΠΑ, έκανε σύγκριση με τα αδέρφια του και περιέγραψε το αγωνιστικό του προφίλ.

Για την ιστορία η ομάδα των επίλεκτων της Αμερικής διέλυσε την “μικτή κόσμου” με 101-67.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν υπέροχο συναίσθημα, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα πως θα έρθω εδώ και θα τεστάρω το επίπεδο μου απέναντι σε αυτά τα παιδιά”.

Για τη μετάβαση από την Ελλάδα στις ΗΠΑ: “Ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά στη συνέχεια είχα φίλους και συμμαθητές κοντά μου που με βοήθησαν αρκετά”.

Για τη σχέση του με την οικογένειά του: “Είναι πολύ όμορφο να έχεις μία τέτοια δεμένη οικογένεια και να ξέρεις πως τα αδέρφια σου σε προσέχουν”.

Για τη σύγκριση με τα μεγαλύτερα αδέρφια του: “Δεν είναι δύσκολο. Με βοηθά να βλέπω την πρόοδό τους, γιατί ξέρω ότι, όσο βελτιώνονται εκείνοι, πρέπει να βελτιώνομαι και εγώ. Ίσως να μπορώ να πως πως ξέρω περισσότερο μπάσκετ από τον Θανάση, όταν ήταν στην ηλικία μου, και είμαι ψηλότερος από ο, τι ήταν ο Γιάννης“.

Για το στιλ παιχνιδιού του: “Μπορώ να παίξω από το “1” έως το “4” και το στιλ παιχνιδιού μου είναι περίπου σαν του αδερφό μου. Επιθετικά, νομίζω πως ξεχωρίζει ο τρόπος που τρέχω το παρκέ και το ότι πηγαίνω επιθετικά στο καλάθι, για να τελειώσω τις φάσεις”.

Για το κολέγιο που θα επιλέξει: “Το απολαμβάνω, έρχονται να με δουν και μου δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Προσθέτει λίγη πίεση, αλλά δεν είναι κάτι έντονο. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη τις επισκέψεις. Θα δούμε”.

Please enable Javascript to watch this video

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…