“Είναι ντροπή”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris-Likogiannis-KolossosΟ Άρης Λυκογιάννης εμφανίσθηκε εκνευρισμένος, μετά την εντός έδρας ήττα του Κολοσσού από την Κηφισιά. Ο 46χρονος τεχνικός τόνισε πως “είναι πραγματικά ντροπή κάποιοι να σου παίρνουν και να σου στερούν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα παιχνίδι“.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στην κάμερα της NOVA:

“Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε βιαστικά και “χάλασε” το μυαλό μας. Είχαμε κακή αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε, αφού είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και κάναμε μια τεράστια προσπάθεια, για να γυρίσουμε ένα ματς κόντρα σε καλή ομάδα. Ο κόσμος, που ήταν στο γήπεδο, είδε ποιοι λόγοι δεν μας επέτρεψαν να γυρίσουμε. Ο Κολοσσός είναι πάντα φιλική ομάδα προς άλλες ομάδες και διαιτητές.

Όταν ένα ματς καθορίζει την προσπάθεια 12 αθλητών και τριών προπονητών, για να βρεθούν στα πλέι οφ, είναι πραγματικά ντροπή κάποιοι να σου παίρνουν και να σου στερούν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα παιχνίδι.

Είναι πραγματικά ντροπή, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το λέω με απόλυτο σεβασμό προς τον ιδρώτα των παικτών μου. Θέλαμε αντιμετώπιση 50-50. Ο κόσμος είδε όσα έγιναν, είδε τη σωστή ενέργεια του συναδέλφου να πάρει τάιμ άουτ στο 1 δέκατο πριν από το φινάλε κι ο κόσμος είναι αυτός που κρίνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…