Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Γνωρίζει πως μπορεί να νικήσει”

“Γνωρίζει πως μπορεί να νικήσει”

Ioannis Borousis

Ioannis Borousis

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε από αυτό με τον Παναθηναϊκό, με τη Σαραγόσα, δεν ξεκίνησε στην πεντάδα ως είθισται τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ήρθε από τον πάγκο και έβαλε χαλαρά 13 ποντάκια. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τον υπολογίζει πολύ για τον αγώνα με τους “πράσινους” γι’ αυτό και είπε μνα του δώσει μερικές ανάσες.

Η Λαμποράλ αφήνοντας πίσω το παιχνίδι του πρωταθλήματος, ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Αναλυτικά:
Για τη σειρά των πλέι οφ κι αν είναι ξεχωριστή για εκείνον: “Δεν είναι ξεχωριστό παιχνίδι, καθώς έχω παίξει πολλές φορές εναντίον τους. Πρέπει να προετοιμαστούμε μόνο για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στα πλέι οφ πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαι πολύ χαρούμενος για ολόκληρη την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη”.

Για το… μυστικό της επιτυχίας: “Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε καλοί στην άμυνα κι έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Πάνω από όλα πρέπει να σκεφτούμε πως είναι ένα παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας και στα σαράντα λεπτά”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία εμπειρία. Είναι φανταστική ομάδα, που έχουν έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, που έχουν δώσει πολλά τέτοια παιχνίδια και πρέπει να τους σταματήσουμε, βγάζοντας πολλή ενέργεια στο παρκέ. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλό σκάουτινγκ και να είμαστε σοβαροί στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως μπορεί να νικήσει”.

Για την κόντρα του με τον Παναθηναϊκό: “Δεν έχω κάτι μαζί τους… Αγαπώ όλες τις ελληνικές ομάδες”.

Για τη «μονομαχία» του με το Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: “Έχω παίξει δύο φορές εναντίον του Ραντούλιτσα στην καριέρα μου, όμως όλοι ξέρουν ότι είναι πολύ δυνατός κι επιθετικός παίκτης, όμως εάν τα πάμε καλά συνολικά στην άμυνα δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…