Κεντρική Ασίστ Shadow Φιλικό για τα παιδιά με παρουσία Γκάλη

Φιλικό για τα παιδιά με παρουσία Γκάλη

spake

spake

Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Αθλητών Ελλάδας με την αρωγή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών θα διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα για το “Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού”, κατά τη διάρκεια του οποίου, θα τιμηθεί και ο Νίκος Γκάλης.

Αναλυτικά:
“Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Αθλητών Ελλάδος ΣΠΑΚΕ ανέκαθεν ευαισθητοποιημένος κοινωνικά, υποστηρίζει οργανισμού και φορείς που προάγουν πραγματικό κοινωνικό έργο. Με την αρωγή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και μέσω αυτού του αγώνα με την συμμετοχή εμβληματικών μορφών της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης καθώς και Ολυμπιονικών από διάφορα αθλήματα, υποστηρίζουμε το έργο του “Δικτύου για τα παιδιά”

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 2004, με στόχο την ευαισθητοποίηση και παρέμβαση στα προβλήματα που αφορούν τα Δικαιώματα του Παιδιού. Έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες και δράσεις σχετικά με την εφαρμογή της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ στη χώρα μας, καθώς επίσης και για το σεβασμό της διαφορετικότητας και τις διακρίσεις. Τα μέλη του είναι εκπαιδευτικοί, γονείς, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες και παιδιά, που δρουν εθελοντικά μέσα και έξω από τη σχολική κοινότητα, πραγματοποιούν έρευνες, καμπάνιες και προγράμματα.

Στην ανάπαυλα θα τιμηθεί ο Γκάλης για την προσφορά του στο άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…