Κεντρική Διεθνή Εκβιασμός-Ιγκοκέα σημειώσατε… 2

Εκβιασμός-Ιγκοκέα σημειώσατε… 2

igogea

igogeaΗ πρωταθλήτρια Βοσνίας, Ιγκοκέα Αλεξάντροβατς, ομάδα που εξασφάλισε μέσω της Αδριατικής Λίγκας τη συμμετοχή της στο Γιούροκαπ της ερχόμενης σεζόν εκβιάστηκε, απειλήθηκε, αλλά κράτησε… χαρακτήρα.

Τη Δευτέρα έλαβε τελεσίγραφο από την Ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Γιούροκαπ, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η Εθνική ομάδα της χώρας από τη FIBA με ποινή δικού της αποκλεισμού από το πρωτάθλημα της χώρας, αλλά οι παράγοντές της δεν εκβιάστηκαν.

Το μεσημέρι της Τρίτης, όταν έληγε το τελεσίγραφο, ενημέρωσαν την Ομοσπονδία ότι εμμένουν στην απόφασή τους κι η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της “μαζεύτηκε”, αναφέροντας ότι “δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε την Ιγκοκέα στο πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σεζόν 2015-’16, αλλά θα επανεξεταστεί η υπόθεσή της στο τέλος της σεζόν”.

Με λίγα λόγια, η Ομοσπονδία έφαγε τα μούτρα της κι ελπίζει σε διευθέτηση της κόντρας FIBA-Ευρωλίγκα, ώστε να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να πάρει απόφαση τιμωρίας της Ιγκοκέα, όπως προανήγγειλε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …