Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Την τελευταία στιγμή για Στρόμπερι

Την τελευταία στιγμή για Στρόμπερι

olympiakos hackett strawberry hunter

olympiakos-hackett-strawberry-hunterΟ Ολυμπιακός, μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ, στρέφει την προσοχή του στην “επικίνδυνη” εκτός έδρας αποστολή στο ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (13/03, 17:00), στο πλαίσιο της 22ης “στροφής” της Basket League. Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, δε, ακολούθησε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος, ωστόσο, εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έτσι, ο οποίος θα συμπληρώσει 100 επίσημους αγώνες στον πάγκο των Πειραιωτών, αναμένεται να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον 30χρονο Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ. Υπενθυμίζεται πως ο Στρόμπερι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο του δεξιού ποδιού και δεν αγωνίσθηκε κόντρα στους Γερμανούς.

Ο Χακίμ Ουόρικ, από την πλευρά του, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι, που -ούτως ή άλλως- δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League, έχει ξεπεράσει την ιογενή λοίμωξη. Ο “Λότζο” θα κάνει αγώνα “δρόμου”, προκειμένου να δώσει το “παρών” απέναντι στη Ζαλγκίρις (18/03, 21:15).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…