Κεντρική Διεθνή “Τελειώνει” ο Κουρτινάιτις

“Τελειώνει” ο Κουρτινάιτις

kurtinaitis khimki

kurtinaitis-khimki

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις φαίνεται πως μετράει ώρες στον πάγκο της Χίμκι. Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, μάλιστα, ο Λιθουανός προπονητής έχει αποκρυνθεί ήδη από τον πάγκο της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκα, λόγω των τραγικών εμφανίσεων της ρωσικής ομάδας τον τελευταίο μήνα.

Η Χίμκι έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ τον τελευταίο καιρό, γνωρίζοντας τη μία ήττα μετά την άλλη. Οι Ρώσοι μετρούν τρεις σερί ήττες στη VTB League και βλέπουν πλέον την κορυφή και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τα κυάλια. Ακόμα έχουν γνωρίσει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Top 16 της Ευρωλίγκα και κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ, παρότι διαθέτει ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ στην Ευρώπη.

Συν τοις άλλοις, το γυαλί “ράγισε” στις σχέσεις του Κουρτινάιτις με τους παίκτες της ομάδας και ειδικά τους ακριβοπληρωμένους, όπως είναι ο Αλεξέι Σβεντ. Όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ώρες αναμένεται να απομακρυνθεί από τον πάγκο της Χίμκι, ένα γεγονός που επηρεάζει και τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Ρώσους σε τρεις εβδομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…