Κεντρική Διεθνή Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

224613

armani-milano-trentoΗ Τρέντο, η Στρασμπούρ κι η Γκραν Κανάρια εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του Γιούροκαπ. Η ομάδα των Καναρίων Νήσων θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλατασαράι, ενώ οι Ιταλοί θα κοντραριστούν με το σύνολο του Βενσάν Κολέ.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών (29/03-06/04): 
Γαλατασαράι – Γκραν Κανάρια
Στρασμπούρ – Τρέντο

Η Τρέντο πραγματοποίησε την “έκπληξη”, καθότι διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στην Αρμάνι. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν το +10 (83-73) της πρώτης αναμέτρησης, πανηγύρισαν το “διπλό” στο Μιλάνο (79-92).

Η Τρέντο “έτρεξε” επιμέρους σκορ 11-21 στην τρίτη περίοδο (54-69, 30′) και “καθάρισε” επί της ουσίας το ματς, με τον Σάτον να ηγείται στον παραγωγικό τομέα (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Οι Σιμόν (14 πόντοι) και ΜακΛιν (12 πόντοι, ισάριθμα ριμπάουντ) ήταν τα πρώτα “βιολιά” της Αρμάνι.

Η Στρασμπούρ, δε, έμεινε στο 91-91 με τη Νίζνι, ύστερα από δύο (!) παρατάσεις, ωστόσο, εξασφάλισε την παρουσία της στην τετράδα λόγω του “διπλού” στο Νόβγκοροντ (85-94). Ο Ουίμς αποτέλεσε το “Α” και το “Ω” των Γάλλων, ολοκληρώνοντας το ματς με 35 πόντους!

Ο Μπομπουά τον ακολούθησε στον παραγωγικό τομέα, προσθέτοντας 17 πόντους. Οι Ραντ (26 πόντοι) και Μαχάλμπασιτς (20 πόντοι) συνεισέφεραν τα μέγιστα για τη ρωσική ομάδα, αλλά φευ.

Η Ζιέλονα Γκόρα, τέλος, μολονότι επικράτησε 86-83 της Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, αποκλείσθηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς δεν κατάφερε να καλύψει το -11 (82-93) του πρώτου παιχνιδιού.

Οι Όμιτς (14 πόντοι) και Ραμπασέδα (13 πόντοι) ηγήθηκαν των σκόρερ για την ομάδα του Αΐτο Ρενέσες. Από την πλευρά των Πολωνών, ξεχώρισαν οι Μολντοβεάνου και Κόσζαρεκ, οι οποίοι σημείωσαν 15 πόντους έκαστος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…