Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Προτεραιότητα του Αγγελόπουλου η Ιστορία”

“Προτεραιότητα του Αγγελόπουλου η Ιστορία”

nikolaou-aek

Σας γράψαμε από το πρωί για τις σκέψεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ για να “κτιστεί” το αρχείο της ομάδας. Για το θέμα αυτό, αλλά και πολλά άλλα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 ο Γιώργος Νικολάου.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, τόνισε ότι η ιστορία της ομάδας και οι διαφύλαξη των συμβολισμών της, αποτελούν προτεραιότητα του Μάκη Αγγελόπουλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (13/02), ενώ τέλος αποκάλυψε την εκδήλωση που θα γίνει με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη συμμετοχή της “Βασίλισσας” σε ευρωπαϊκό Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Η αλήθεια είναι πως αφού διέρρευσε πως υπάρχει μια σκέψη από τον κύριο Αγγελόπουλο για να γίνει κάτι. Αυτό θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Υπάρχει η σκέψη στο μυαλό του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ οι συμβολισμοί και οι αξίες αποτελούν προτεραιότητες. Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε ώστε να γίνει κάτι κινηματογραφικό για την ιστορία της ΑΕΚ. Εάν θα γίνει ντοκιμαντέρ, εάν θα αξιοποιηθεί αλλιώς, θα δούμε. Είναι όλα υπό σκέψη. Έχουν γίνει κάποιες επαφές, με ανθρώπους που γνωρίζουν και θα φανούν στην πορεία. Η ιστορία της ΑΕΚ έχει προτεραιότητα για τον Μάκη Αγγελόπουλο”.

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: “Θα αποτελέσει γιορτή για εμάς ο αγώνας, εάν κερδίσουμε. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι πολύ ψηλοί. Σε ντέρμπι δεν έχουμε πάρει νίκες ακόμα. Από εκεί και πέρα θα δούμε στην πορεία. Ο κόσμος έχει αποδείξει πως και την ομάδα προστατεύει και όλα θα πάνε καλά. Θα υπάρξουν και τα απαραίτητα μέτρα. Πρωταγωνιστές σε αυτό είναι ο κόσμος, που έχει στηρίξει την προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου θα γίνει μια εκδήλωση για την συμπλήρωση των 50 ετών από την πρώτη παρουσία της ΑΕΚ σε Final Four ευρωπαϊκό γιατί η ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ’68, είναι το ’66 είναι και το ’57”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μάρτης – Γολγοθάς με 9 παιχνίδια σε 26 μέρες! (pic)

H AEK μετά και τις αναβολές λόγω κορωνοϊού έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα βουνό μέσα στον …