Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Γράφει” την Ιστορία της

“Γράφει” την Ιστορία της

makis aggelopoulos-aek

Αρχείο, ντοκιμαντέρ, ταινία, ή κάτι άλλο; Το βέβαιο είναι, ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να “γιγαντώσει” την ΑΕΚ εντός ή εκτός παρκέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “ΩΡΑΣ των σπορ”, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ετοιμάζεται να προβάλλει (κινηματογραφικά), ή αλλιώς να “γράψει” την ένδοξη ιστορία της “Βασίλισσας” σε φιλμ. Για το λόγο αυτό είναι σε επαφή με σκηνοθέτες.

Το δημοσίευμα αναφέρει:
“Η «Βασίλισσα” κτίζεται εκτός παρκέ. Κι αυτό μοιάζει σχετικά εύκολο, με την έννοια ότι η ΑΕΚ διοικείται από ένα χρηματοδότη, ο οποίος έχει και τη διάθεση και την οικονομική δυνατότητα για να ενισχύει την ομάδα, αλλά και να διορθώνει τα κακώς κείμενα.

Αυτό, που χαρακτηρίζει, ωστόσο, το Μάκη Αγγελόπουλο και τον καθιερώνει στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου είναι η επιμονή στους συμβολισμούς και στις αξίες, που διέπουν τον σύλλογο. Παράλληλα, η αφοσίωση στην Ιστορία. Στο πλαίσιο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ φέρεται αποφασισμένος – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “ΩΡΑΣ” – να “κτίσει” το “αρχείο” της “Βασίλισσας”.

Η κατασκευή των πολυτελών γραφείων της ΚΑΕ, γεγονός πρωτοφανές στα ιστορικά χρονικά, καθώς στο παρελθόν η ΚΑΕ δεν στεγαζόταν παρά στα “γραφεία του εκάστοτε ιδιοκτήτη ή προέδρου της”, ήταν μόνο η αρχή. Ο κ. Αγγελόπουλος βρίσκεται ήδη σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, προκειμένου να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το “αρχείο” θα αξιοποιηθεί εσωτερικά, ή αν θα “μετεξελιχθεί” σε ντοκιμαντέρ, που θα λάβει δημόσια χαρακτηριστικά με “focus” στην Ιστορία της “Βασίλισσας”!

Ο κ. Αγγελόπουλος ετοιμάζει εκπλήξεις. Όλα αυτά βρίσκονται ακόμα υπό σκέψιν. Και δεν είναι τα μόνα, που απασχολούν τον Αγγελόπουλο και τους επιτελείς τους. Όλο και περισσότερες δράσεις του στο άμεσο μέλλον θα έχουν ως προτεραιότητα της προβολής της λαμπρής Ιστορίας της ομάδας, που πρώτη έφερε ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-75: Ένα ημίχρονο δεν ήταν αρκετό…

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 75-74 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι ήταν τρα…