Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Πράσινος” ανώνυμος τελικός!

“Πράσινος” ανώνυμος τελικός!

eisitirio telikos faros

eisitirio-telikos-faros

Από αυτήν την ομοσπονδία περιμένουμε τα πάντα. Μιλάμε για ό,τι πιο ανοργάνωτο υπάρχει στον πλανήτη. Κι εμείς δεν μιλάμε χωρίς αποδείξεις. Και παρότι περιμένουμε τα πάντα, η πραγματικότητα μας ξεπερνά, καθώς κανείς δεν φαντάζονταν ότι στα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα… ξεχνούσαν να αναγράψουν τις ομάδες, αλλά θα έβαζαν σε εμφανή σημείο στη θέση του πωλητή το PAOBC!!!

Η εικόνα μιλά από μόνη της. Πάμε από τα βασικά: Είσαι φίλαθλος του Φάρου και ζεις το όνειρό σου. Ακόμα και παίκτης, προπονητής ή παράγοντας, γνωρίζεις ότι αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία κι ίσως να μην ξανασυμβεί στα επόμενα 10-20 χρόνια (προσωπικά εύχομαι και του χρόνου).

Θέλεις να κρατήσεις ένα αναμνηστικό, όπως για παράδειγμα το εισιτήριο του τελικού. Να το βάλεις στο αρχείο σου, να το βάλει το σωματείο στην προθήκη του. Πού γράφει το όνομα της ομάδας; ΠΟΥΘΕΝΑ. Που, μεταξύ μας, κι ο Κούζμιτς (για παράδειγμα) ίσως του χρόνου να μην είναι στον Παναθηναϊκό και να θέλει κάποιος δικός του, που θα βρεθεί στο γήπεδο, να κρατήσει αναμνηστικό το εισιτήριο.

Φρόντισαν οι αρμόδιοι να βάλουν (και καλά έκαναν) την ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας (πάνω δεξιά στη φωτό), τις πληροφορίες για το πότε και το πού, αλλά όχι τα ονόματα των ομάδων! Καλό (δεν το λες); Υπάρχει και… χειρότερο.

Κάτω αριστερά, ακριβώς κάτω από εκεί που λέει FREE ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, θα διαπιστώσετε ότι στη θέση του “πωλητή” αναφέρεται το PAOBC. Αναρωτιέμαι αν στη θέση του Φάρου ήταν ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, θα έφταναν στα χέρια των φίλων της αντιπάλου φιναλίστ εισιτήρια με αναφορά στο PAOBC; Κι αλήθεια, πώς “τρύπωσε” το PAOBC στα εισιτήρια του τελικού;

Μήπως η Ομοσπονδία, αγνοώντας τις διαδικασίες έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου ζήτησε από το αρμόδιο τμήμα του Παναθηναϊκού εξυπηρέτηση; Αλήθεια, πώς θα φαίνονταν στους φίλους του “τριφυλλιού” αν τα εισιτήρια είχαν τυπωμένο το OLYMPIACOSBC; Ρητορικό το ερώτημα…

Αν η ίδια η ΕΟΚ υποτιμά αυτό για το οποίο όλοι μιλάμε με θαυμασμό, την πρόκριση -δηλαδή- του Φάρου στον τελικό, αν η ίδια η ΕΟΚ δεν νιώθει περήφανη που μια ομάδα από το δικό της πρωτάθλημα σάρωσε συλλόγους της Α1, τι να γράψουμε εμείς;

Αυτοί οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να διοργανώσουν έναν τελικό της ανθρωπιάς, θέλουν να αναλάβουν τις τύχες του ελληνικού μπάσκετ στα χέρια τους. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

Υ.Γ.: Ο Νίκος Χροναίος έβαλε τίτλο στην παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου του τελικού το “Φάρος, μια όμορφη μπασκετική ιστορία“. Αυτό το θέμα των εισιτηρίων, μπορούσε να έχει τίτλο “ΕΟΚ, η τραγωδία του ελληνικού μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…