“Όσο πιο ψηλά”

oikonomopoulos efivon

oikonomopoulos-efivon

Για το παιχνίδι με την Καβάλα (19/03, 17:00) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού ο Κώστας Οικονομόπουλος. Ο νεαρός άσσος της ομάδας της Ρόδου, τόνισε ότι η μακεδονική ομάδα θα κάνει την τελευταία της προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία, ενώ κάλεσε τον κόσμο να τους ενισχύσει να φτάσουν στη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ερχόμαστε από μία πολύ καλή και σημαντική νίκη μέσα στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο. Τώρα, έχουμε μπροστά μας την Καβάλα και ξέρουμε πως θα έρθει στη Ρόδο για να κάνει την τελευταία της προσπάθεια ώστε να μείνει στην κατηγορία. Γι’ αυτό τους περιμένουμε να έρθουν να παίξουν πάνω από το 100% τους, καθώς το κίνητρό τους είναι πολύ μεγάλο.

Όμως και για εμάς είναι σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε νίκες, για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει και των playoffs. Το καλό για εμάς, επίσης, είναι πως παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια που δίνουμε στο Βενετόκλειο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί άλλη μία νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…