Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μεγάλη ντροπή”

“Μεγάλη ντροπή”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Απόλυτα απογοητευμένος ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από το Λαύριο. Ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, χαρακτήρισε ντροπή την ήττα αυτή και ανέλαβε την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα. Ακόμα, εστίασε στα 24 λάθη των παικτών του, ενώ σχετικά με τον Κλάντον δήλωσε ότι δεν μπορεί να κριθεί μιας και έφτασε πριν λίγες μέρες στην χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Συγχαρητήρια στο Λαύριο. Άξιζε τη νίκη. Για μας είναι μεγάλη ντροπή αυτή η ήττα. Μία ήττα που μπορεί να σε αφήσει και εκτός στόχων. Αν θέλεις να διεκδικείς κάτι και να νιώθουν οι αντίπαλοί σου ότι παίζουν με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνιδια. Ίσως τη μεγαλύτερη ευθύνη να την έχω εγώ. Είναι απαράδεκτο, όμως, να δέχεσαι 30 πόντους από δικά σου λάθη. Είναι ανήκουστο. Πολλά μπορούμε να πούμε από τεχνικής άποψης, αλλά ό,τι και να πεις θα σταματήσεις πάλι στα λάθη. Και τα κάνουν τα λάθη παίκτες που δεν είναι άπειροι”.

Για τη συνέχεια: “Είχα πει ότι θέλουμε να κερδίσουμε τα 4 παιχνίδια. Από εδώ και πέρα θέλουμε τις 3 νίκες”.

Για τον Κλάντον: “Δεν μπορεί να κριθεί. Είναι δύο μέρες στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν έπαιξε καλά”.

Για το τι μπορεί να αλλάξει: Παίζαμε με τον Ολυμπιακό μπάσκετ και σήμερα τι παίξαμε, ρε παιδιά; Τι πρέπει να αλλάξει δηλαδή; Πρέπει να παίξεις μπάσκετ. Πολλά πράγματα που κάναμε σε άλλα παιχνίδια, δεν τα κάναμε σήμερα”.

Για το αν υποτίμησαν οι παίκτες το Λαύριο: “Μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν το νομίζω όμως”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Γιώργος Δέδας, ο οποίος δήλωσε: “Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορώ να πω. Χάσαμε ένα ματς το οποίο όχι απλώς έπρεπε να το κερδίσουμε… Ερχόμασταν από δύο νίκες και θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί. Αφήσαμε το Λαύριο να βρει ψυχολογία και χάσαμε. Είναι πολλά και τίποτα που έχω στο μυαλό μου. Είναι κρίμα για την προσπάθεια. Είχαμε πει ότι μετά το τέλος της Ευρώπης θα έχουμε περισσότερο χρόνο της προπόνησης. Δεν σεβόμαστε την προσπάθειά μας στην προπόνηση. Έχουμε 3 παινχίδια με ομάδες που παίζουν την κατηγορία. Είναι έξτρα κίνητρο για αυτούς”.

Για τα λάθη: “Είχαμε 16 στο ημίχρονο. Δεν γίνεται να χαρίζεις 16 κατοχές. Πέρα από τα τακτικά λάθη, είναι τα λάθη στατιστικής. Είναι τεράστιο σαν νούμερο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Τους δώσαμε 20 παραπάνω κατοχές σε ένα κλειστό ματς”.

Για το εγωιστκό παιχνίδι: “Το πρόβλημα ότι παίζουμε εγωιστικά είναι το τελευταίο. Αν είναι σε καλή μέρα κάποιος παίκτης του δίνουμε την μπάλα”.

Για τις ήττες από μικρούς: Το κάναμε και στην αρχή. Όταν αποκτήσαμε συνοχή στο ρόστερ το αλλάξαμε. Κάναμε όμως ένα βήμα πίσω σήμερα (19/03). Και οι άλλοι, βέβαια, παίζουν μπάσκετ. Με καλή ψυχολογία δε θέλει πολύ να σε κερδίσουν. Όμως ότι πολλές ομάδες νιώθουν άνετα στο γήπεδό μας είναι γεγονός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …