Κεντρική Basket League Άρης “Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε”

“Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε”

priftis

priftisΟ Άρης πανηγύρισε το “διπλό” στο κλειστό της Περιβόλας, επικρατώντας 73-65 του Απόλλωνα. Οι Θεσσαλονικείς, έτσι, “κλείδωσαν” ουσιαστικά την τρίτη θέση, καθότι η ΑΕΚ ηττήθηκε στο Ρέθυμνο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, πάντως, παρουσιάσθηκε προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως η ομάδα του έχει πράγματα να βελτιώσει, όπως το αμυντικό ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Ο Απόλλων είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει οργανωμένα και στο γήπεδό του έχει αυτοπεποίθηση. Ήταν δύσκολα για μας. Βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ και γι’ αυτό έγειρε προς την πλευρά μας το παιχνίδι. Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε και να συζητήσουμε, όπως το αμυντικό ριμπάουντ, που ήταν σήμερα πρόβλημα για μας.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας (σ.σ.: κόντρα στον Ολυμπιακό), με μία ομάδα υψηλού επιπέδου και θα προσπαθήσουμε να εμφανισθούμε ανταγωνιστικοί. Θα έχουμε χρόνο να ξεκουρασθούμε και να προετοιμασθούμε, γιατί δεν υπάρχει μεσοβδόμαδα ματς.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του. Αυτούς που είναι από εδώ κι αυτούς που ήρθαν από την Αθήνα, αλλά κι όσους ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη“.

Σχετικά με τα φάουλ του Ουάιτ: “Το 50% οφείλεται στον Ουάιτ, το άλλο 50% δεν οφείλεται σε αυτόν. Δεν θα πω κάτι παραπάνω. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να τον βοηθήσουμε να βρίσκεται περισσότερο χρόνο στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…