Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ουίλιαμς, η εγγύηση!

Ουίλιαμς, η εγγύηση!

eliot williams pao lokomotiv

eliot williams pao-lokomotiv

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς αποτελεί με διαφορά τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού απ’ όταν ήρθε στην ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ δικαιώνει σε κάθε αγώνα τους ανθρώπους του “τριφυλλιού”, οι οποίοι του πρόσφεραν ουκ ολίγα λεφτά, προκειμένου να τον πείσουν να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, ο Ουίλιαμς ήταν και πάλι αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, καθώς με 5 σερί πόντους (ένα τρίποντο και 2/2 βολές) στο φινάλε, “καθάρισε” την υπόθεση νίκη για τους “πράσινους”, οι οποίοι βρίσκονται πλέον με το 1,5 πόδι στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Το τρίποντο δεν είναι το δυνατό σημείο του Ουίλιαμς (έχει 2/12 στην Ευρωλίγκα), ωατόσο όταν πηγαίνει στη γραμμή των ελευθέρων βολών, είναι εγγύηση. Και πηγαίνει συχνά, μιας και “μπουκάρει” ακαταύπαστα στο αντίπαλο καλάθι, κερδίζοντας πολλά φάουλ από τους αμυντικούς, οι οποίοι αδυνατούν να τον σταματήσουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ευστοχήσει στις 36 από τους 38 βολές που έχει εκτελέσει, έχοντας ποσοστό 94,7%. Κόντρα στη Νταρουσάφακα είχε 10/10 βολές, όπως και απέναντι στην Κουμπάν, ενώ 6/6 είχε στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Τέλος, ο Ουίλιαμς συνεχίζει να είναι “διψήφιος” στην Ευρωλίγκα, καθώς και στα πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει σκοράρει από 14 πόντους και πάνω.

Δείτε τα πεπραγμένα του αέρινου Έλιοτ Ουίλιαμς από τη γραμμή της φιλανθρωπίας:

Ομάδα Πόντοι Βολές
Φενέρμπαχτσε 14 6/6
Μάλαγα 16 2/3
Ερ. Αστέρας 17 3/5
Λοκομοτίβ 16 10/10
Νταρουσάφακα 19 10/10
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…