Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το κοινωνικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού (pics)

Το κοινωνικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού (pics)

pao1

pao1Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Ευρωλίγκα, ONE TEAM, και όπως ακριβώς έπραξε πέρσι έτσι και φέτος θα επιδιώξει να παρακινήσει και να περάσει θετικά μηνύματα σε ανηλίκους που το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμαΕταιρικής Ευθύνης One Team τηςEuroleague. Η ξεχωριστή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, θα συνεχιστεί και φέτος.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος με το πρόγραμμα “One Team – Basketball is everywhere” η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει ξεχωριστά μηνύματα στους ανήλικους κρατούμενους του Καταστήματος (ηλικίας 15-18 ετών), αυτά της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού. Οι επισκέψεις θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες (η πρώτη πραγματοποιήθηκε χτες 16/2) και θα έχουν διαφορετική θεματολογία, ώστε πέρα από τα παραπάνω μηνύματα ο στόχος είναι να φέρουν τους ανήλικους κρατούμενους σε επαφή με πρότυπα ζωής, τους αθλητές μας

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρσι, δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές και ήταν ένα από τα καλύτερα προγράμματα της Euroleague. Μάλιστα στα πλαίσια του ετήσιου meeting του One Team στη Βαλένθια (Οκτώβριος 2015), αποτέλεσε παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες με ειδική μνεία και ανάλυσή του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι δίπλα σε αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη μας και ότι στο χώρο του μπάσκετ δε χωράνε διακρίσεις. Basketball is Everywhere!!!”

pao2

Image

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…