Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Olympiacos-Sef-KosmosΑπό την Τετάρτη (03/02) θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση μεταξύ των “ερυθρολεύκων” και του ΠΑΟΚ για τη 17η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πρωταθλητών Ελλάδος:

“Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Ελληνικού Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 08/02/2016 με ώρα έναρξης 18:30, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Μέσω του “internet” από το “www.olympiacosbc.gr” από την Τετάρτη 03/02/2016 και ώρα 10:00.
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Τετάρτη 03/02/2016 και ώρα 10:00.
  • Από τα καταστήματα “Γερμανός” και “ΟΤΕ” από την Τετάρτη 03/02/2016 (ώρα 10:00) και ώρες καταστήματος .
  • Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Πέμπτη 04/02/2016 από τις 10:0018:00, την Παρασκευή 05/02/2016 και ώρες από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του Ευρωπαϊκού αγώνα με την “Κhimki Moscow Region” και τέλος την Δευτέρα 08/02/2016 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η “ΚAE Ολυμπιακός” ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (ίντερνετ, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων “ΟΤΕ/Γερμανός“, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η “ΚΑΕ Ολυμπιακός” θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20 και 25 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της “ΚΑΕ Ολυμπιακός” και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Όλοι «Print at Home Ticket», χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο ενώ με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της “ΚΑΕ Ολυμπιακός“, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η “ΚΑΕ Ολυμπιακός” για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ της 08/02/2016 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την “ΚΑΕ Ολυμπιακός” μέχρι και την Παρασκευή 05/02/2016, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 7 το “day pass”. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

  • Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους.
  • Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 7″.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ: Νίκη αλλιώς τελειώνει η σεζόν

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους εκπροσώπους μας στην…