Κεντρική Ασίστ Shadow “Πράσινα όνειρα” χωρίς σύνορα

“Πράσινα όνειρα” χωρίς σύνορα

danoi salah michalarias

danoi-salah-michalariasΟι Γιάννης και Σωτήρης Ντάνος, μολονότι γεννήθηκαν στη Στοκχόλμη, κατάγονται από τη Μουσιωτίτσα Ιωαννίνων. Αμφότεροι αγαπούν το μπάσκετ και, δη, τον Παναθηναϊκό, όντες χορηγοί στο γυναικείο τμήμα. Επισκέφθηκαν, μάλιστα, μαζί με τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά, το Ντουμπάι, όπου πραγματοποιούν σειρά επαφών με τον κ. Σαλάχ.

Πρόκειται για έναν εκ των πλουσιότερων ανθρώπων (σ.σ.: ιδιοκτήτης των “ντιούτι φρι”) στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Παγκόσμιου Τουρνουά Τένις Γυναικών, ενώ αποτελεί μέλος (από το 2010) του διοικητικού συμβουλίου του ATP, ήτοι του επίσημου οργανισμού που “τρέχει” το Τουρνουά Τένις Ανδρών σε παγκόσμια βάση.

Είναι, μάλιστα, ο πρώτος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που αποτελεί μέλος και των δύο διοικητικών συμβουλίων, λαμβάνοντας μέρος σε συζητήσεις κι αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον του αθλήματος.

Οι Γιάννης και Σωτήρης Ντάνος, όπως κι ο κ. Μιχαλαριάς, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον κ. Σαλάχ. Τρώνε μαζί, συζητούν και, ενδεχομένως, όλα αυτά να έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον για τους “πράσινους”.

Όπως και να ‘χει, ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη επιχειρεί να “βγάλει” τον Παναθηναϊκό κι εκτός Ελλάδας και -αναμφίβολα- τούτη η κίνηση μόνον θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Σημειώνεται, δε, πως τα αδέρφια, μαζί με τον κ. Μιχαλαριά, προσκάλεσαν τον πάμπλουτο Άραβα να τους επισκεφθεί στην Αθήνα.

Ο Γιέσπερ Ουίκστρομ (σ.σ.: ιδιοκτήτης της “X-Level”), ο οποίος είναι κι αυτός χορηγός στο γυναικείο τμήμα, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή -από τη Σουηδία– με τα δύο αδέρφια και τον κ. Μιχαλαριά και -παράλληλα- πραγματοποιεί τις δικές του επαφές με τον επιχειρηματικό κόσμο του Ντουμπάι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…