Κεντρική Ασίστ Shadow Παράνομο και ανήθικο!

Παράνομο και ανήθικο!

basketball-agent

Σας γράψαμε νωρίτερα για τον Ιβάν Ζορόσκι και το …πέρασμα(;) του από τα παιδο-εφηβικά του Άρη. Γεγονός που έχει δημιουργήσει σάλο μεταξύ των ατζέντηδων (κι αυτό έχει επέκταση και στα παιδιά, και στην ομάδα) της χώρας. Δεν είναι, δυστυχώς, το μοναδικό περιστατικό που συνέβη.

Μάνατζερ έστειλε μήνυμα σε παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στις λεγόμενες… “μικρέςεθνικές, όπου γράφει: “Είμαι μάνατζερ στο γραφείο του… (έχουμε το όνομα) κι επειδή σε παρακολουθούμε καιρό και μας αρέσεις, θα ήθελα να βρεθούμε να κάνουμε μια συζήτηση“.

Ο μικρός, ο οποίος ανήκει σε άλλον μάνατζερ, του είπε ότι δεν ενδιαφέρεται και πως “θα μιλήσω με τον πατέρα μου και θα σας πω“. Ως εδώ δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο ή ανήθικο. Το κακό είναι πως ο άνθρωπος ο οποίος επικοινώνησε με τον πιτσιρικά ΔΕΝ έπρεπε να ανήκει στο γραφείο μάνατζερ που ανέφερε, καθώς αυτή τη στιγμή είναι ΕΠΙΣΗΜΩΣ μάνατζερ ομάδας.

Δεν μπορεί να διατηρεί και τις δύο ιδιότητες, είτε στα χαρτιά, είτε στην ουσία. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι ατζέντηδες πληρώνουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην ΕΟΚ, προκειμένου για την άδεια τους, αλλά και για να υπάρχουν κανόνες στο παιχνίδι. Αλήθεια, η Ομοσπονδία και η ομάδα στην οποία ανήκει ο μάνατζερ (ΚΑΕ) και ατζέντης, τι κάνουν;

Μπορεί κάποιος να κάθεται το Σαββατοκύριακο σε πάγκο ομάδας και τις υπόλοιπες μέρες να δουλεύει σε μανατζερικό γραφείο; Είναι και παράνομο, και ανήθικο.

Υ.Γ.: Είναι πρόδηλο πως διαθέτουμε και τα γραπτά μηνύματα, και τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται στην ιστορία.

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Σκληρή ανακοίνωση των Συνδέσμων αθλητών για το «λουκέτο»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Αθλητών Ποδοσφαίρου (ΠΣΑΠ), Μπάσκετ (ΠΣΑΚ και ΣΑΚΕ …