Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Παπαγιάννης, ο Ουίλιαμς κι ο Χέινς

Ο Παπαγιάννης, ο Ουίλιαμς κι ο Χέινς

papagiannis panathinaikos arkadikow

papagiannis-panathinaikos-arkadikow

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει το αγωνιστικό του πρόσωπο, με τις προσθήκες των Χέινς και Ουίλιαμς, και βελτιώνεται συνεχώς, έχοντας πλέον περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια, περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και το απρόβλεπτο στην επίθεση.

Ο Αρκαδικός δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή, μάλιστα, που αγωνίστηκε δίχως τον Βασίλη Καββαδά, ωστόσο το παιχνίδι αποτέλεσε μία καλή προπόνηση για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με τη Φενέρμπαχτσε την άλλη εβδομάδα.

Τα κέρδη του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τους νεοφώτιστους ήταν πολλά. Πρώτα απ’ όλα, είδαμε για πρώτη φορά τον Έλιοτ Ουίλιαμς με την “πράσινη” φανέλα. Εκρηκτικός παίκτης με αντίληψη, που δεν διστάζει να παίρνει προσπάθειες. Δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος, ωστόσο η εμφάνισή του (10π., 2ασ., 1κλ.) μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Στα συν του, η προσήλωση του στα αμυντικά του καθήκοντα.

Από κει και πέρα, ο Μαρκέζ Χέινς βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήταν κι αυτός εύστοχος, ωστόσο πίεσε πολύ τα αντίπαλα γκαρντ, ενώ μοίρασε 6 ασίστ. Οι περισσότερες, μάλιστα, είχαν αποδέκτη τον Γιώργο Παπαγιάννη, με τον οποίο φαίνεται πως έχουν ταιριάξει γάντι.

Ο Έλληνας σέντερ εκμεταλλεύτηκε το κάθε δευτερόλεπτο που έμεινε στο παρκέ, πραγματοποιώντας ακόμα μία πειστική εμφάνιση. Σημείωσε 13 πόντους (6/8διπ., 1/3β.) και μάζεψε 4 ριμπάουντ στα 23 λεπτά που αγωνίστηκε, κυριαρχώντας στα καλάθια.

Απαρατήρητες, φυσικά, δεν μπορούν να περάσουν οι 11 ασίστ του Νικ Καλάθη, καθώς και το τρίποντο του νεαρού Καλαϊτζάκη, ο οποίος αποτελεί ένα από τα νέα πρότζεκτ του “τριφυλλιού”.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μουρθία – Μάλαγα 74-80

Στο Final Four του BCL πέρασε η Μάλαγα. Η Ουνικάχα Μάλαγα  πήρε την νίκη στο πρώτο Ισπανικ…