Κεντρική Διεθνή MVP του Ιανουαρίου στην ACB (vid)

MVP του Ιανουαρίου στην ACB (vid)

bou1

giannis-bourousis-laboral-kutxaΤο έχουμε ξαναπεί και δεν αποτελεί υπερβολή. Ο Γιάννης Μπουρούσης πραγματοποιεί εντυπωσιακές -μέχρι στιγμής- εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν, θαρρείς κι έχει βρει την μπασκετική “Ιθάκη” του στη Βιτόρια. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ αναδείχθηκε -για δεύτερη φορά- πολυτιμότερος παίκτης του μήνα στην ACB.

Ο 32χρονος άσος της Λαμποράλ Κούτσα, που έχει κατακτήσει φέτος πέντε φορές τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής στο ισπανικό Πρωτάθλημα (δύο στην Ευρωλίγκα), μέτρησε 18.5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 0.5 τάπες και 6.75 κερδισμένα φάουλ κατά μέσο όρο στην ACB για τον μήνα Ιανουάριο.

“Αφιερώνω το βραβείο στον φίλο και συμπαίκτη μου, Τόκο (σ.σ.: Σενγκέλια, ο οποίος τραυματίσθηκε). Θα μας λείψει, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι είχαμε έναν πολύ καλό μήνα ως ομάδα.

Είμαι ικανοποιημένος που βοήθησα να πάρουμε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, πάνω από ατομικές διακρίσεις. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Το βραβείο είναι για όλη την ομάδα” τόνισε ο Μπουρούσης.

Απολαύστε εδώ το βίντεο που επιμελήθηκε η ισπανική λίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…